Παπαθεοδώρου: «Αφήστε τα παιδιά ήσυχα»

Παπαθεοδώρου: «Αφήστε τα παιδιά ήσυχα»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Αφήστε τα παιδιά ήσυχα»

bet365

Ομπρέλα προστασίας πάνω από τους νεαρούς διεθνείς άπλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τονίζοντας ότι τώρα χτίζουν χαρακτήρα και δεν χρειάζονται να φορτώνονται με βάρος που δεν μπορούν να αντέξουν.

«Μιλάμε για παιδιά ως 18 ετών στην ομάδα. Έχουμε παίξει τέσσερα ματς. Δεν υπάρχει κανένα ματς που δεν ελέγχει η ομάδα. Έχουμε 17 ασίστ μέσο όρο. Τα παιδιά παίζουν καλά. Υπάρχουν πολλοί κριτές του καφενείου και του ίντερνετ. Ο σκοπός μας είναι να προστατέψουμε τα παιδιά. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για μικρά παιδιά να αντέξουν για 40 λεπτά με σταθερή απόδοση σε όλο το ματς. Παίζουν και οι άλλοι μπάσκετ» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην κρατική τηλεόραση, προσθέτοντας: «Τα παιδιά τώρα χτίζουν χαρακτήρα. Μην φορτώνουμε βάρος που δεν μπορούν να αντέξουν τα παιδιά αυτά. Έρχεται μία ήττα πχ από τη Βοσνία, αλλά δε μπορείς να κρίνεις τα παιδιά έτσι. Τους ειδικούς του πληκτρολογίου τους παρακαλώ να τους αφήσουν ήσυχους. Αφήστε τα παιδιά ήσυχα. Κάντε ταμείο όταν είναι η ώρα. Κρίνετε όλους τότε. Πέστε για μας κάτι αν είναι, όχι για τα παιδιά. Δίνουν την ψυχή τους τα παιδιά. Η εθνική είναι ο καθρέφτης του ελληνικού μπάσκετ».

Καταλήγοντας υπογράμμισε: «Μπορεί να πέσει κάποια στιγμή η ψυχολογία μας. Αυτό είναι το πρόβλημα, το ξέρουμε. Η διάρκεια. Έχουμε σημαντικά ματς, μπορούμε να τα κερδίσουμε και περνάμε σίγουρα, έτσι. Έχουν φιλότιμο, φιλοδοξία τα παιδιά. Θέλαμε και μεγάλη διαφορά με την Ιταλία, γιατί οι ισοβαθμίες ίσως παίξουν ρόλο, το γνωρίζουμε».

 

Τελευταία Νέα