Τζόρτζεβιτς: «Υγιής ο Μαριάνοβιτς, ίσως υπάρχει δόλος»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Υγιής ο Μαριάνοβιτς, ίσως υπάρχει δόλος»

bet365

Οι Σπερς κάλεσαν το Μπόμπαν Μαριάνοβιτς για νέες ιατρικές εξετάσεις κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν έκρυψε την πικρία του για την επ' αόριστο απουσία του απ' τις προπονήσεις της Σερβίας εν όψει Eurobasket (5-20/9).

Ο 48χρονος προπονητής της Σερβίας και του Παναθηναϊκού απόρησε με το timing των δηλώσεων του Μαυροβουνιοϊσραηλινού βοηθού προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Βέλιμπορ Ράντοβιτς, πως ο 27χρονος σέντερ ήταν τραυματίας (κάταγμα κοπώσεως) στους Τελικούς των playoffs της KLS κι εξέφρασε την πικρία του για την αρνητική εξέλιξη με το αίτημα των Σπερς αρχικά να μείνει εκτός προπονήσεων για 6-8 εβδομάδες κι εν συνεχεία να ταξιδέψει στο Σαν Αντόνιο (28/7) για νέες ιατρικές εξετάσεις. Πολύ περισσότερο μετά τα καθαρά αποτελέσματα αυτών τόσο πριν απ' την υπογραφή του όσο κατά την ενσωμάτωσή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Μπορεί η όλη υπόθεση να 'ναι καθοδηγούμενη από κάποιον που μπορεί να 'χει κέρδος τόσο αγωνιστικό όσο κι οικονομικό» τόνισε με νόημα σε τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

 

Τελευταία Νέα