Μιλάει με τον ΜακΝιλ ο Άρης (vids)

Μιλάει με τον ΜακΝιλ ο Άρης (vids)

Φάνης Παναγιώτου
Μιλάει με τον ΜακΝιλ ο Άρης (vids)

bet365

Την περίπτωση του Τζέρελ ΜακΝιλ εξετάζει ο Άρης, με τους “κίτρινους” να βρίσκονται σ’ επαφή με τον Αμερικανό PG/SG.

Ο Δημήτρης Πρίφτης κι οι συνεργάτες του έκλεισαν άμεσα τις υποθέσεις των Ελλήνων παικτών (βλ. Ζάρας, Πελεκάνος, Ξανθόπουλος) και πλέον σειρά παίρνουν οι ξένοι. Ο Γουότερς του Κολοσσού Ρόδου παραμένει ο Νο.1 στόχος και στον Άρη συνεχίζουν την προσπάθεια για την απόκτηση του.

Ωστόσο, θ’ αποκτηθεί ακόμα ένας Αμερικανός σκόρερ. Θα είναι κόμπο γκαρντ κι η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι του Τζέρελ ΜακΝιλ. Ο απόφοιτος του Marquette βρίσκεται στη λίστα του Άρη και φαίνεται πως είναι εκείνος που έχει προβάδισμα, με τις δύο πλευρές μάλιστα να βρίσκονται σ’ επαφές.

Ο ΜακΝιλ (γενν. το 1987, ύψος 1.91μ.) έπαιξε στο summer league με τους Σανς κι αρχικά υπέγραψε με τους “Ήλιους”. Οι τελευταίοι, όμως, τον άφησαν ελεύθερο πριν λίγες ημέρες και στον Άρη κινήθηκαν αμέσως για την απόκτηση του, δίχως ακόμα να υπάρχει κάτι οριστικό. Την περσινή σεζόν ο Αμερικανός βρέθηκε κυρίως στο NBDL, ωστόσο μέτρησε και 6 συμμετοχές στο ΝΒΑ με τους Σανς.

Το 2013 βρέθηκε στην Κίνα, ενώ έχει εμπειρία κι από την Ευρώπη, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στο Βέλγιο και πριν μερικά χρόνια πέρασε από την Ιταλία για λογαριασμό της Μοντεγκρανάρο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα