Ηττήθηκε η Εθνική Παίδων από τους Κροάτες

Ηττήθηκε η Εθνική Παίδων από τους Κροάτες

bet365

Η Εθνική Παίδων έχασε από την Κροατία (65-68) σε φιλικό προετοιμασίας.

Η Εθνική Παίδων συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και σε φιλικό αγώνα που έγινε στο κλειστό του ΟΑΚΑ ηττήθηκε από την Κροατία με 65-68.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε κατά διαστήματα καλά στοιχεία με τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Τούφα να κάνει αρκετές δοκιμές. Η εθνική προηγήθηκε με 22-11 στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά οι Κροάτες βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν και να περάσουν μπροστά με 34-28. Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί διεθνείς είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα το προβάδισμα, αλλά δυο τρίποντα που δέχτηκαν στο τέλος στάθηκαν καθοριστικά και έτσι ήρθε με 68-65 η ήττα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου αύριο στις 6μ.μ. στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 39-43, 56-52, 65-68
ΕΛΛΑΔΑ: Γιανναράς 18(2), Μωραϊτης 12(2 τρ,. 9 ασ.), Καπρής 5, Καλαϊτζάκης, Δημητράκας, Γκουαλτιέρι, Φωτόπουλος 2, Δρομπογιάννης, Καμπουρίδης 6, Λιούνης 2, Μέλιος 4, Ψαρράς 6(2), Ζαμπάκης 4, Βλαγκόγιας 6.
ΚΡΟΑΤΙΑ: Τζορντάνο 14(1), Βίντοβιτς, Τζούλαριτς 14, Σάριτς 2, Νάκιτς 4, Μάριτς 2, Ντρέζνιακ 4, Βργκοτς 2, Μίχαλιτς 2, Μπάντο 20(3), Σουνάρα 4 (1).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Τούφας τόνισε: «Είναι μόλις το τέταρτο ματς που έχουμε παίξει και για πρώτη φορά αγωνίζεται μαζί μας και ο Μωραϊτης. Αλλά έχουμε την ατυχία να υπάρχουν τραυματισμοί. Μας λείπει ο Βίρλας που θα απουσιάσει από όλο το Πανευρωπαϊκό και είναι φανερό ότι η έλλειψη παιχνιδιών μας έχει επηρεάσει. Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό. Ευχής έργον θα ήταν να είχαμε παίξει σε κάποια επιπλέον τουρνουά. Τώρα προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να δώσουμε ένα κίνητρο στα παιδιά, με την έννοια ότι τα παιχνίδια δεν αναπληρώνονται. Είναι ένα καλό τεστ αυτά τα φιλικά και σήμερα είχαμε καλές και κακές στιγμές. Θα μελετήσουμε τις αδυναμίες μας, θα τις δούμε στο βίντεο, ελπίζω να τις διορθώσουμε και στο αυριανό ματς να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα