Ο Μπράντον Ρόι που δε ξεχάσουμε ποτέ (vids)

Ο Μπράντον Ρόι που δε ξεχάσουμε ποτέ (vids)

bet365

Ο Μπράντον Ρόι γίνεται 31 ετών και το gazzetta.gr αναπολεί τα περπαγμένα του στα λίγα χρόνια που αγωνίστηκε.

Θα μπορούσε ανήμερα των 31ων γενεθλίων του -σήμερα δηλαδή- να κάνει διακοπές μετρώντας τα δαχτυλίδια στο χέρι του, ενδεχομένως και να ήταν σπίτι όμως ξεσκονίζοντας τα βραβεία του MVP που θα είχε κερδίσει.

Ο Μπράντον Ρόι μάλλον κάνει διακοπές χωρίς φυσικά οποιαδήποτε από τις ανωτέρω λεπτομέρειες αφού η λάμψη του δεν έμεινε για πολύ στα παρκέ του ΝΒΑ. Ας όψονται τα γόνατα του και τα προβλήματα που αυτά κουβαλούσαν και τον ανάγκασαν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 27 ετών αρχικά και ολοκληρωτικά δύο χρόνια αργότερα.

Ο Μπράντον Ρόι ήταν ένας Στεφ Κάρι επί... δέκα. Παικταράς με όλη τη σημασία της λέξης και ο μοναδικός άνθρωπος μετά τον Κλάιν Ντρέξλερ που έδωσε νόημα στη ζωή των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Δεν υπήρχε κανείς που να μπορούσε να τον μαρκάρει στο 1 on 1. Μόνο η κακή του βραδιά.

Στις 11/04/2010 τραυματίστηκε στο δεξιό του γόνατο. Η μαγνητική έδειξε πρόβλημα στον μηνίσκο του, χειρουργήθηκε, αλλά επέστρεψε 8 μέρες αργότερα!

Η επόμενη σεζόν τον βρήκε με προβλήματα στους χόνδρους και τους συνδέσμους στα γόνατα και των δύο ποδιών του. Οι Μπλέιζερς ανακοίνωσαν πως θα έχανε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Ξαναπέρασε την πόρτα του χειρουργείου στις 17/01/2011... Αρθροσκόπηση και στα δύο γόνατα. Έπαιξε κάποια παιχνίδια, αλλά ήταν άλλος και όχι ο Ρόι που έκανε «θόρυβο» στο ΝΒΑ.

Λίγο πριν την έναρξη της σεζόν 2011-12 ο απόφοιτος του Ουάσιγκτον ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα γήπεδα αφού υπήρχε σοβαρό έλλειμμα χόνδρου και στα δύό γόνατα.

Το πείσμα του για όσα δεν κατάφερε να πετύχει τον οδήγησε σε μία τελευταία προσπάθεια. Φορώντας τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς έπαιξε 5 παιχνίδια πριν αισθανθεί πάλι προδομένος.

«Κάθε φορά σκέφτομαι... τι θα είχε συμβεί αν. Αισθάνθηκα πως είχα όλες τις απαντήσεις και για αυτό επέλεξα να προσπαθήσω μία τελευταία φορά. Δεν είναι εύκολο, αλλά ξέρω πως δε γίνεται να παίξω άλλο μπάσκετ και πρέπει να αποσυρθώ» ήταν η αποχαιρετηστίρια ατάκα του Μρπάντον Ρόι.

 

NBA Τελευταία Νέα