Παναθηναϊκός για την απόφαση της ΕΕΑ: «Το μέλι έγινε βούτυρο!»

Παναθηναϊκός για την απόφαση της ΕΕΑ: «Το μέλι έγινε βούτυρο!»

Άρης Λαούδης
Παναθηναϊκός για την απόφαση της ΕΕΑ: «Το μέλι έγινε βούτυρο!»

bet365

Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας για την απόφαση της ΕΕΑ και δηλώνουν αποφασισμένοι να προσφύγουν στα αρμόδια δικαστήρια για να καταπέσει η απόφαση.

«Το μέλι έγινε... βούτυρο» είναι η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την ανάκληση των μετοχών.

Σύμφωνα με τους νομικούς κύκλους της ΚΑΕ δεν συντρέχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας και με την απόφαση αυτή το μόνο που αλλάζει είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιστρέφει στη θέση του μεγαλομετόχου. Σύμφωνα πάντα με τον Παναθηναϊκό, από την στιγμή που η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει απλώς ότι «ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης των μετοχών», το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στη θέση του ιδιοκτήτη.

Οι «πράσινοι» μάλιστα επικαλούνται την ανακοίνωση που είχε εκδόσει η ΕΕΑ στις 2 Ιουλίου και αφορούσε την Κέρκυρα, ζητώντας από τα αρμόδια όργανα την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα.

«Η Επιτροπή έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 69 παρ.12 ν.2725/99 και θα αποστείλει έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές» ανέφερε χαρακτηριστικά η τότε ανακοίνωση της ΕΕΑ, σε αντίθεση με την σημερινή που αφορά στον Παναθηναϊκό και στην οποία δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για ποινή ή για «επιστροφή» του θέματος στον ΕΣΑΚΕ.

Σύμφωνα πάντα με το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ, ο Παναθηναϊκός θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να εναρμονιστεί με την απόφαση, αλλά παράλληλα θα προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια υποστηρίζοντας πως «η αποφαση της ΕΕΑ ειναι εσφαλμενη και θα καταπέσει». Η απόφαση μάλιστα για προσφυγή, όπως λένε στον Παναθηναϊκό, είναι περισσότερο για λόγους γοήτρου και λιγότερο ουσίας, καθώς θεωρούν πως δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις από την εξέλιξη αυτή.

 

Τελευταία Νέα