O αποχαιρετισμός του Ντόρσεϊ (gTV)!

O αποχαιρετισμός του Ντόρσεϊ (gTV)!

O αποχαιρετισμός του Ντόρσεϊ (gTV)!

bet365

O 19χρονος διεθνής Ελληνοαμερικανός γκαρντ μιλάει στην κάμερα του gTV για την Ελλάδα, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων και την Εθνική ανδρών. Τι λέει γι' αυτόν ο Παναγιώτης Φασούλας, που «έτρεξε» όλες τις διαδικασίες για να βγει το ελληνικό του διαβατήριο.

Πριν από περίπου έναν μήνα, δεν μπορούσε καν να φανταστεί ότι θα παίξει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων με τα χρώματα της πατρίδας της μητέρας του και του παππού του. Η ολοκλήρωση της διοργάνωσης τον βρήκε να επιλέγεται στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά, ως τον κορυφαίο παίκτη της Εθνικής Ελλάδας, που κατετάγη στην 4η θέση του κόσμου. Ο λόγος για τον Τάϊλερ Ντόρσεϊ, που ήταν η πλέον ευχάριστη έκπληξη της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, δικαίωσε πλήρως τις άμεσες και πολύ συντονισμένες προσπάθειες της ελληνικής ομοσπονδίας για να εξασφαλίσει ελληνικό του διαβατήριο και το σημαντικότερο, έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για να ενισχύσει στο μέλλον και την Εθνική ανδρών.

Ο νέος point-guard του κολεγίου του Όρεγκον επιστρέφει στην Αμερική γεμάτος καινούριες αγωνιστικές παραστάσεις και ευχάριστες εικόνες και λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, μίλησε στην κάμερα του gTV για την συμμετοχή του στην Εθνική εφήβων, τη συνεργασία του με τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο αλλά και το συναίσθημα που ένιωσε εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Ο πρώην παίκτης του σχολείου Pasadena Maranatha, δηλώνει κατενθουσιασμένος από την εμπειρία που έζησε στην χώρα και ανυπόμονος να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ο παλαίμαχος διεθνής σέντερ Παναγιώτης Φασούλας, που για λογαριασμό της ΕΟΚ (μαζί με το Νίκο Φιλίππου), «έτρεξε» όλες τις διαδικασίες για εκδοθεί το ελληνικό του διαβατήριο.

 

Τελευταία Νέα