Από την Κρήτη... στον Βόλο

Από την Κρήτη... στον Βόλο

Από την Κρήτη... στον Βόλο

bet365

Από το Παγκόσμιο U19 της Κρήτης... στο Ευρωπαϊκό U18 του Βόλου. Η προετοιμασίας της Εθνικής Εφήβων αρχίζει κι οι Χαραλαμπόπουλος, Λούντζης, Παπαγιάννης θα βρίσκονται ξανά στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου. Εκτός ο Μουράτος.

Η Ελλάδα κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε, όχι όμως κι οι φετινές υποχρεώσεις των παικτών.

Οι Κώττας, Τσαλμπούρης, Σταμάτης και Μπίλλης κάνουν πρεμιέρα με την ομάδα U20 στο Ευρωπαϊκό της Ιταλίας, ενώ οι Χαραλαμπόπουλος, Λούντζης και Παπαγιάννης θα είναι ξανά στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για το Ευρωπαϊκό U18 του Βόλου (23/7-2/8).

Η προετοιμασία της ομάδας αρχίζει την Τετάρτη (8/7) κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός που θα έχει στο πλάι του τους Γιώργο Λιμνιάτη, Γιώργο Δοξάκη και Γιάννη Ελευθεριάδη θα έχει στη διάθεσή του τους: Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μιχάλη Λούντζη, Γιώργο Παπαγιάννη, Διονύση Σκουλίδα, Βασίλη Χρηστίδη, Θανάση Ντουζίδη, Ιάκωβο Μιλεντίγεβιτ, Ανδρέα Σκούφη, Δημήτρη Φλιώνη, Νίκο Δίπλαρο, Ηλία Θεοδωρίδη, Γιάννη Μιχαλούτσο, Παντελή Σκόρδα, Αλέξανδρο Σταματογιάννη, Γιάννη Αγραβάνη, Δημήτρη Χατζηκυριακίδη.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την εθνική Γερμανίας το Σάββατο (11/7) και την Κυριακή (12/7) στις 19:00.

 

Τελευταία Νέα