Τολιόπουλος: «Τώρα απογοήτευση, αισιόδοξος για το μέλλον»

Τολιόπουλος: «Τώρα απογοήτευση, αισιόδοξος για το μέλλον»

Τολιόπουλος: «Τώρα απογοήτευση, αισιόδοξος για το μέλλον»

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος παρουσιάστηκε απογοητευμένος που δεν κατάφεραν να κατακτήσουν ένα μετάλλιο στο Mundobasket U19, ωστόσο είναι αισιόδοξος για το μέλλον.

«Το μετάλλιο το θέλαμε σαν τρελοί. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτή την στιγμή νιώθω μόνο απογοήτευση. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, είμαστε μια πολύ καλή παρέα και πιστεύω πως θα μείνουμε έτσι και θα κάνουμε κάτι καλό στο μέλλον.

Πετύχαμε τον βασικό μας στόχο, μπήκαμε στην τετράδα. Δυστυχώς δεν πήραμε μετάλλιο. Εγώ πιστεύω πως το αξίζαμε. Έπαιξε ρόλο και η κούραση από τον ημιτελικό με τις ΗΠΑ. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι. Συνεχίζουμε, έτσι είναι η ζωή», ανέφερε ο Βασίλης Τολιόπουλος για να συνεχίσει για τον κόσμο:

«Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο. Ηταν απίστευτος αυτές τις δέκα μέρες που κράτησε το τουρνουά. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια διοργάνωση εδώ, για να την υποστηρίξει έτσι θερμά ο κόσμος.

Κρατάω τις καλές στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί, την παρέα που κάναμε, το πόσο καλοί φίλοι είμαστε, τον κόσμο που ήταν απίστευτος. Όλα αυτά τα ωραία πράγματα θα μου μείνουν... Δεκαεννιά χρονών είμαστε, έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας».

Σκουλίδας: «Πικρή ήττα, χαρούμενοι για την τέταρτη θέση»

Ο Διονύσης Σκουλίδας από την πλευρά του: «Δεν αδειάσαμε στον αγώνα με τις ΗΠΑ. Απλά θεωρώ πως δεν βάλαμε το κορμί μας. Δεν είναι ότι δεν το θέλαμε. Δεν βάλαμε το κορμί μας δυνατά και το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό. Είμαστε χαρούμενοι για την τέταρτη θέση, αλλά σίγουρα είναι πικρή η ήττα.

Δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω. Τελείωσε η διοργάνωση, τερματίσαμε τέταρτοι και η ζωή συνεχίζεται. Δεν υπάρχει χρόνος να κατεβάσουμε το κεφάλι. Εχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας.

Αυτό που θα κρατήσω είναι σίγουρα η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος. Επίσης, όλη αυτή την προσπάθεια που κάναμε. Αυτός ο μήνας ήταν υπέροχος. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την αγάπη τους».

 

Τελευταία Νέα