Χαραλαμπόπουλος: «Δεν μας βγήκε το παιχνίδι»

Χαραλαμπόπουλος: «Δεν μας βγήκε το παιχνίδι»

Χαραλαμπόπουλος: «Δεν μας βγήκε το παιχνίδι»

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του πιστεύει πως η Εφήβων U19 έκανε ό,τι μπορούσε και πως έπαιξαν όχι ατομικά, αλλά για την ομάδα.

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού ανέφερε μετά τον χαμένο μικρό τελικό: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, παίξαμε για την ομάδα κι όχι για μας, ήμασταν μια παρέα από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό μετράει. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά είχαν όρεξη να παίξουν στον μικρό τελικό, παίξαμε δυνατά, απλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό του: «Είχα έναν τραυματισμό στο φιλικό με τις ΗΠΑ. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές. Δεν μπορούσα να παίξω στο 100%, αλλά ευχαριστώ για την προσπάθεια που έγινε. Με βοηθούσαν από το πρωί ως το βράδυ για να παίξω έστω και για λίγο».

Για το τι θα κρατήσει από τη διοργάνωση: «Θέλω να ξεχάσω τον τραυματισμό μου και τα παιχνίδια που δεν έπαιξα και θα θυμάμαι για πάντα αυτόν τον κόσμο που μας βοήθησε και μας στήριξε σε όλα τα παιχνίδια, είτε χάσαμε, είτε κερδίσαμε. Υπάρχει ένα δέσιμο λόγω της μητέρας μου με το Ηράκλειο, έχω έρθει πολλές φορές διακοπές και έχω συγγενείς. Με στήριξαν όπως και όλη την ομάδα, γι’ αυτό τους ευχαριστώ».

Για το Ευρωπαϊκό U18 στο Βόλο: «Είμαστε μια πολύ καλή φουρνιά, 1997-1998, με παιδιά που παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι και ελπίζω να έχουμε μια ανάλογη πορεία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα