Χαραλαμπόπουλος: «Δε φοβόμαστε κανέναν»

Χαραλαμπόπουλος: «Δε φοβόμαστε κανέναν»

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρόκριση επί των Ισπανών και θέλει να γίνει και κατά των Αμερικανών.

Η Εθνική Εφήβων πήρε τη νίκη κόντρα στην Ισπανία και πλέον θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ με στόχο την πρόκριση στον τελικό, κάτι το οποίο δεν είναι ακατόρθωτο για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Κώστα Μήτογλου.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε πως, «Η επόμενη μέρα είναι ένα ματς κόντρα στο φαβορί της διοργάνωσης, τις ΗΠΑ. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Αν πρέπει να κερδίσουμε, θα γίνει. Ο κόσμος είναι φοβερός, δίνει ώθηση. Για μένα είναι δύσκολο να ξαναμπώ γρήγορα σε ρυθμό μετά τον τραυματισμό μου. Ο coach μού δίνει την ευκαιρία και κάνω ό,τι μπορώ. Η ενέργεια που βγάλαμε στο παιχνίδι ήταν καθοριστική. Η εμπειρία που έχω στον Παναθηναϊκό αναμφίβολα είναι σημαντική για μένα για να εξελίσσομαι και μέσω της Εθνικής».

Ο Κώστας Μήτογλου πραγματοποίησε επίσης πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Ισπανία, ανέφερε: «Κάνω ό,τι λέει ο κόουτς. Προσπάθησα κι εγώ όσο μπορούσα. Εκμεταλλεύτηκαμε την υπέρ μας κατάσταση και τα καταφέραμε. Σε τέτοια ματς, δίνεις τα πάντα. Αφιερώνω τη νίκη στον Κώστα Οικονομόπουλο, ένα φοβερό παιδί, που δεν είναι εδώ μαζί μας. Το παιχνίδι με την Ισπανία πέρασε και κοιτάμε τον επόμενο δύσκολο στόχο».

 

Τελευταία Νέα