Κρέμασε τη φανέλα του ο Κένιον Μάρτιν (vids)

Κρέμασε τη φανέλα του ο Κένιον Μάρτιν (vids)

bet365

Ο Κένιον Μάρτιν είπε… αντίο στα παρκέ κι έβαλε οριστικά τέλος στην σπουδαία καριέρα του.

Πριν λίγο καιρό έφτασε μία… ανάσα από τον Παναθηναϊκό. Τελικά δεν ήρθε στη χώρα μας και δεν αγωνίστηκε κάπου. Πλέον, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο λόγος για τον Κένιον Μάρτιν. Το Νο.1 του NBA δραφτ 2000 ενημέρωσε για την απόφαση του να κρεμάσει τη φανέλα του σε ηλικία 37 ετών και λέει “αντίο” στα παρκέ.

Ο άλλοτε φόργουορντ των Νετς, των Κλίπερς, των Νάγκετς, των Νικς και των Μπακς πήρε μέρος σε συνολικά 757 και μέτρησε 9.325 πόντους, 5.159 ριμπάουντ και 864 τάπες, όντας ένας από τους πιο θεαματικούς παίκτες στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια.

«Ήταν 15 υπέροχα χρόνια. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με υποστήριζε καθ' όλη την πορεία μου. Πάντα, όμως, έρχεται η ώρα που πρέπει να κάνεις στην άκρη. Και αυτή η ώρα για μένα έφτασε. Είμαι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Νετς (Νιου Τζέρσι), τους Κλίπερς, τους Νάγκετς, τους Νικς και τους Μπάκς για την ευκαιρία που μου έδωσαν να κάνω αυτό που αγαπώ. Ήταν πραγματικότητα, ευχαριστώ για την αγάπη», ανέφερε ο Κένιον Μάρτιν.

 

NBA Τελευταία Νέα