Σάκοτα: «Ετοιμαζόμαστε για την Euroleague»

Σάκοτα: «Ετοιμαζόμαστε για την Euroleague»

Gazzetta team
Σάκοτα: «Ετοιμαζόμαστε για την Euroleague»

bet365

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην Ευρώπη και ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την προετοιμασία της, ενόψει της συμμετοχή της στο Eurocup.

«Είναι ευχάριστα νέα. Ήταν ένας από τους στόχους μας και το καταφέραμε. Είναι, κυρίως, ένα καλό πρώτο βήμα για την Euroleague, που είναι ο βασικός μας στόχος και μας δίνει τον χρόνο και τον τρόπο να προσαρμοστούμε» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός, προσθέτοντας: «Αυτό ζήτησε και η Euroleague από εμάς, σταθερότητα και ως προς την παρουσία του κόσμου και στο οικονομικό σκέλος. Να είναι, δηλαδή, η ομάδα συνεπής και να αναπτύσσεται. Είναι ευκαιρία και για τους παίκτες που έθεταν ως προϋπόθεση τη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη. Πλέον, διαπραγματευόμαστε αλλιώς. Σίγουρα χρειαζόμαστε παιδιά το ίδιο ικανά όπως και οι πρωταγωνιστές».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν στενοχωριέται με αυτή την κατάσταση. Ελπίζω ότι δεν θα επηρεάσει τον αθλητισμό, τις ομάδες και την έλευση παικτών, αλλά δεν είναι ευχάριστο να ακούς ότι μια χώρα είναι ένα βήμα πριν από την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος. Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα