«Δεν υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Δίπλαρο»

«Δεν υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Δίπλαρο»

«Δεν υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Δίπλαρο»

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Νίκο Δίπλαρο, ωστόσο ο Έσπερος τόνισε πως δεν υπάρχει συμφωνία με την Ένωση! «Ο Νίκος Δίπλαρος είναι μέλος της ομάδας μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που αναπαρήγαγαν ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του διεθνή μας πλεϊμέικερ, Νίκου Δίπλαρου, είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Πρώτον, με την ΑΕΚ πράγματι είμαστε σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Νίκου Δίπλαρου. Δεύτερον συμφωνήσαμε με την ΑΕΚ ότι για να παραχωρηθεί ο παίκτης θα πρέπει να ικανοποιηθεί ο Σύλλογος μας με ανταλλάγματα οικονομικά ή με την παραχώρηση κάποιων παικτών, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν την νέα περίοδο που η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Τρίτον από την ΑΕΚ δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση για τα ανταλλάγματα, συνεπώς δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία για την παραχώρηση του Νίκου Δίπλαρου. Τέταρτον όσο δεν υπάρχει συμφωνία ο Νίκος Δίπλαρος είναι μέλος της ομάδας μας και υπολογίζεται κανονικά στον σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα