Ανακοίνωσε Κόρι Χίγκινς η ΤΣΣΚΑ! (vids)

Ανακοίνωσε Κόρι Χίγκινς η ΤΣΣΚΑ! (vids)

Ανακοίνωσε Κόρι Χίγκινς η ΤΣΣΚΑ! (vids)

bet365

Την απόκτηση του Κόρι Χίγκινς ανακοίνωση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Για 1+1 χρόνια η συμφωνία του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε τις κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον στόχο των Ρώσων να είναι ο ίδιος όπως κάθε χρόνο: Η κορυφή της Ευρώπης!

Στο πλαίσιο αυτό, η “Αρκούδα” ανακοίνωσε την απόκτηση του Κόρι Χίγκινς για τα επόμενα 1+1 χρόνια. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ (γενν. το 1989, ύψος 1.96μ.) φοίτησε στο Colorado κι έπαιξε στο ΝΒΑ τη σεζόν 2011-2012 (Μπόμπκατς, 3.7π. σε 44 συμμ.) παρά το γεγονός ότι δεν έγινε draft.

Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε σε Τριούμφ (Πολωνία) και Γκαζιαντέπ (Τουρκία) και τη σεζόν που τελείωσε μέτρησε 16 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα κατά μέσο όρο (29 ματς) σε 31.3 λεπτά ανά αγώνα. Εντυπωπσιακές εμφανίσεις από τον Αμερικανό, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη.

“Θέλαμε τον Κόρι από πέρυσι, όταν έπαιζε στην Τριούμφ. Τον είδαμε και στη Γκαζιαντέπ. Είχε σημαντικό ρόλο κι έδειξε βελτιωμένος. Είναι καλός αθλητής, μπορεί να μας βοηθήσει τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Έχει την ικανότητα να δημιουργεί σουτ για τον εαυτό του, αλλά και να δημιουργεί καταστάσεις για τους συμπαίκτες του”, ανέφερε ο Έλληνας coach.

 

Τελευταία Νέα