Αλβέρτης: «Καινούρια μεγάλα πράγματα με τον Τζόρτζεβιτς»

Αλβέρτης: «Καινούρια μεγάλα πράγματα με τον Τζόρτζεβιτς»

Γιάννης Ράμμας
Αλβέρτης: «Καινούρια μεγάλα πράγματα με τον Τζόρτζεβιτς»

bet365

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στο gazzetta.gr για το νέο ρόλο του ως διευθυντής των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, για τη νέα συνεργασία με τους Τσαρτσαρή, Καλαϊτζή & Σιούτη και για τον «Σάλε».

Ο «Φράγκι» παρουσιάστηκε απ' την ΚΑΕ ως διευθυντής των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού κι ήδη έχει πιάσει δουλειά, ώστε ν' αντεπεξέλθει (και) στις νέες υποχρεώσεις του μαζί με τους Τσαρτσαρή, Καλαϊτζή & Σιούτη, με τους οποίους έχει συνυπάρξει και στο παρκέ.

Μιλώντας στο gazzetta.gr, εξήγησε πώς κατέληξε στη σχετική απόφαση, ενώ κατέθεσε και την άποψή του για την πρόσληψη του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

-Παίκτης-σύμβολο του Παναθηναϊκού, προπονητής του, τώρα και διευθυντής των Ακαδημιών του. Σε σχέση με ό,τι έχει προηγηθεί, πώς φαντάζεσαι το νέο ρόλο;
Ούτε πιο εύκολο, ούτε πιο δύσκολο. Ο συγκεκριμένος ρόλος είναι κάτι το οποίο το 'χω κάνει τα τελευταία 6 χρόνια, το ξέρω, δεν είναι άγνωστο αντικείμενο για εμένα κι ένας λόγος ο οποίος μου δίνει περισσότερη σιγουριά κι αυτοπεποίθηση είναι αυτός. Είναι ένα όραμα το οποίο ξέρουμε πώς να το κάνουμε να πάρει σάρκα κι οστά και γι' αυτό ξεκινήσαμε. Δεν ξεκινήσαμε στην τύχη κάτι.

-Επειδή ο κόσμος έχει συνηθίσει να σε βλέπει ακόμη κι εκτός παρκέ στον πάγκο, πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν η απόφαση ν' αναλάβεις τη διεύθυνση των Ακαδημιών;
Δεν έχει κάνει με εύκολη ή δύσκολη. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας. Εμείς είμαστε Παναθηναϊκοί, είμαστε εκεί, οτιδήποτε χρειαστεί. Η ζωή μου είναι. Είμαι 25 χρόνια στην ομάδα. Κι απ' τη στιγμή που μπήκε αυτό το πρότζεκτ στο τραπέζι με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποφάσισα να το τρέξω.

-Μέσα σ' όλα υπάρχει κι η συνεργασία με τους Τσαρτσαρή, Καλαϊτζή & Σιούτη...
Είμαι μεγάλη η χαρά γιατί θα βρεθούμε πάλι με παιδιά με τα οποία ήμασταν -κι είμαστε- φίλοι και συμπαίκτες στο παρελθόν. Θα το πάμε όλοι μαζί.

-Ο Παναθηναϊκός προχώρησε και σ' αλλαγή προπονητή. Πώς βλέπεις την πρόσληψη του Σάσα Τζόρτζεβιτς;
Μεγάλο κεφάλαιο. Τον πιστεύουμε πολύ γι' αυτό κι επελέγη. Πιστεύουμε ότι με τον Τζότζεβιτς η ομάδα θα μπορεί να κάνει καινούρια μεγάλα πράγματα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα