Παρουσίασε τις Ακαδημίες του ο Παναθηναϊκός (pics & vids)

Παρουσίασε τις Ακαδημίες του ο Παναθηναϊκός (pics & vids)

Γιάννης Ράμμας
Παρουσίασε τις Ακαδημίες του ο Παναθηναϊκός (pics & vids)

bet365

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις Ακαδημίες του, με τους «πράσινους» να εργάζονται με το βλέμμα στο μέλλον!

Κάθε μεγάλη ομάδα χτίζεται από τις βάσεις της. Στον Παναθηναϊκό το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό γι’ αυτό και ξεκίνησε μία νέα προσπάθεια στις “πράσινες” ακαδημίες, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη ως διευθυντή στο συγκεκριμένο εγχείρημα.

Η «πράσινη» ΚΑΕ παρουσίασε τις ακαδημίες της, υπήρξε ενθουσιασμός κι έγινε γνωστό πως ξεκινούν οι εγγραφές για παιδιά από 7 έως 14 ετών. Παράλληλα, υπήρξε κι η είδηση για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενώ όσον αφορά στους προπονητές, θα είναι οι Γιώργος Καλαϊτζής, Γιάννης Σιούτης, όπως κι ο Κώστας Τσαρτσαρής, που θα αναλάβει την ατομική βελτίωση των παικτών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, όπως κι εκπρόσωποι των χορηγών εταιριών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα