Απολογήθηκε ο Λάρι Νανς, τον συγχώρεσε ο Κόμπι

Απολογήθηκε ο Λάρι Νανς, τον συγχώρεσε ο Κόμπι

Φάνης Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Λάρι Νανς, τον συγχώρεσε ο Κόμπι

bet365

Ο Λάρι Νανς Jr έγινε το πρόσωπο των ημερών, ωστόσο απολογήθηκε για το tweet κι ο Κόμπι Μπράιαντ φάνηκε πως δεν του κρατάει κακία.

O Λάρι Νανς Jr. επελέγη απ' τους Λέικερς στο Νο.27 του draft, αλλά του βγήκε ξινό, όταν ορισμένοι... ξετρύπωσαν ένα παλιό tweet του για τον Κόμπι Μπράιαντ (διαβάστε ΕΔΩ). Εκείνος, όμως, απολογήθηκε...

«Φίλοι των Λέικερς, ξέρω πως η πρώτη εντύπωση ήταν τραγική και απολογούμαι γι’ αυτό. Σκοπεύω, όμως, να κερδίσω το σεβασμό σας φορώντας τη μοβ & χρυσή εμφάνιση. Θα δώσω τα πάντα εντός κι εκτός παρκέ. Είναι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ στο LA και θα παίξω το δικό μου ρόλο στην επιστροφή των Λέικερς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάρι Νανς Jr.

Κι ο Κόμπι Μπράιαντ δεν του κράτησε κακία. «Είναι παιδί ακόμη. Μάλιστα μου έστειλε ένα πολύ όμορφο μήνυμα, που είχε πλάκα. Με αποκαλούσε κύριο Μπράιαντ κι έλεγα πως ίσως έτσι να καταλαβαίνεις πως έρχεται η ώρα να αποσυρθείς (γέλια). Μου ζήτησε συγγνώμη για ό,τι έγινε και του απάντησα ‘φίλε, όλοι έχουμε πει και κάνει πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε. Περασμένα-ξεχασμένα. Καλώς όρισες στην ομάδα’. Μου απάντησε ‘ευχαριστώ κύριε’», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα