Τζόρτζεβιτς: «Τα τυπικά για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Τζόρτζεβιτς: «Τα τυπικά για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Τζόρτζεβιτς: «Τα τυπικά για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

bet365

Με δηλώσεις του σε Μέσο της Σερβίας, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε ότι έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, απομένοντας μόνο το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε στο «Sportski žurnal» ότι απομένει μόνο το τυπικό σκέλος για να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος τεχνικός, ωστόσο δεν είπε πότε θα έρθει στην Αθήνα για να μπει στην τελική ευθεία η επισημοποίηση της εποχής του στο «τριφύλλι».

Για τον Παναθηναϊκό, είπε συγκεκριμένα: «Απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να έλθω στον Παναθηναϊκό.

Εχουμε μπροστά μας όλο τον χρόνο για να μιλήσουμε γι' αυτό το θέμα. Σίγουρα θα υπάρξει συνάντηση τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, αλλα δεν γνωρίζω ακριβώς πότε. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι στις 2 Ιουλίου θα βρίσκομαι στο Δημαρχείο του Βελιγραδίου για τους εορτασμούς του Ευρωμπάσκετ 1995».

Όσο για τις προτάσεις που απέρριψε σχολίασε: «Είχα τέσσερις προτάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε, τις οποίες απέρριψα όλες! Ηθελα να αφοσιωθώ εξ ολοκλήρου στην εθνική ομάδα. Έχουμε μπροστά μας το Ευρωμπάσκετ και έπρεπε να ταξιδεύω συνεχώς, να βλέπω τους διεθνείς, να τους δίνω συμβουλές για το πώς πρέπει να δουλέψουν, να παρακολουθώ νέα ταλέντα. Η σέρβικη ομοσπονδία «τρέχει» ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ, έναν αρκετά πετυχημένο μηχανισμό λειτουργίας όπου ο καθένας έχει τον ρόλο του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα