Αιχμές Ντάνστον για Ολυμπιακό

Αιχμές Ντάνστον για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Αιχμές Ντάνστον για Ολυμπιακό
Αιχμές από τον Ντάνστον για τον Ολυμπιακό με τον Αμερικανό να λέει ότι περίμενε από την ομάδα να κάνει περισσότερα για να τον κρατήσει!
Στην Εφές συνεχίζει την καριέρα του ο Μπράιαντ Ντάνστον, με τον Αμερικανό παίκτη να λέει: «Ηταν πιστεύω θέμα χαμένης επικοινωνίας. Περίμενα περισσότερα από τον Ολυμπιακό, μια μεγαλύτερη προσπάθεια να με κρατήσουν στον Πειραιά. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε πριν τελειώσει η σεζόν, αλλά δεν λειτούργησε. Τι μπορούσα να κάνω λοιπόν;», είπε αρχικά ο Ντάνστον στο eurohoops.net για τον λόγο που επέλεξε την Εφές.

Για τους λόγους όπου δεν περέμεινε ο ίδιος, όπως και ο Σλούκας στον Ολυμπιακό, παρά την επιθυμία του Σφαιρόπουλου να μην υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ: «Και εγώ αυτό πίστευα, ότι θα έμενα. Ημουν λάθος. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό, αλλά κοιτάω μπροστά και σκέφτομαι πια τι θα κάνω στην καριέρα μου με την καινούργια μου ομάδα. Και για τον Κώστα, δεν ξέρω αν μιλούσαν νωρίτερα μαζί του, ίσως να λυνόταν το θέμα. Αν κάποιος σου λέει ότι θέλει να μείνει στην ομάδα, πρέπει να πας και να του μιλήσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα