Μπχαμάρα, ο πρώτος (original) Ινδός στο ΝΒΑ! (vids)

Gazzetta team
Μπχαμάρα, ο πρώτος (original) Ινδός στο ΝΒΑ! (vids)

bet365

Γίνεται ένας παίκτης από τη θέση Νο.52 να γράφει ιστορία στο NBA draft; Στη διαδικασία του 2015, ο Σαντάμ Μπχαμάρα τα κατάφερε!

Πέρυσι, οι Σακραμέντο Κιγκς πρωταγωνίστησαν σε μία ιστορική στιγμή για το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Απέκτησαν τον Σιμ Μπούλαρ (2.26μ., 1992), ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης ινδικής καταγωγής που αγωνίζεται στο ΝΒΑ! Η λίγκα είχε την ευκαιρία να κεντρίσει το ενδιαφέρον μία μεγάλης αγοράς, ωστόσο πρόκειται για ένα παιδί (που λέει ο λόγος, αφού όπως είπαμε είναι 2.26 μέτρα!) που έχει γεννηθεί στον Καναδά και μάλιστα έχει συμμετοχές με τη συγκεκριμένη Εθνική ομάδα.

Φέτος, όμως, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να δούμε τον πρώτο... original Ινδό στο ΝΒΑ! Πρόκειται για τον 19χρονο Σαντάμ Μπχαμάρα (1995, 2.18μ.), που έχει μπροστά του την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο άλμα! Μάλιστα, η ιστορία του Μπχαμάρα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, αν σκεφτεί κανείς πως πριν το draft, κανένα κολέγιο δεν ενδιαφέρθηκε να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Εκείνος, όμως, δεν το έβαλε κάτω. Δεν μπορούσε, αφού έφυγε από την πατρίδα του με ένα όνειρο! Και τα κατάφερε! Δήλωσε συμμετοχή στο NBA draft κι άκουσε το όνομα του στο Νο.52, εκεί που τον επέλεξαν οι Ντάλας Μάβερικς. Το που θα φτάσει στη ζωή του δεν το ξέρουμε. Ίσως και να μην κάνει καριέρα. Ωστόσο, ο Μπχαμάρα κατάφερε μέσα σε μία νύχτα να πετύχει κάτι μοναδικό, που θα μείνει στην ιστορία: Ο πρώτος Ινδός που φτάνει γίνεται draft στο ΝΒΑ!

 

NBA Τελευταία Νέα