Απογοητευμένος από τις επιλογές των Νικς ο "Μέλο"!

Απογοητευμένος από τις επιλογές των Νικς ο "Μέλο"!

Φάνης Παναγιώτου
Απογοητευμένος από τις επιλογές των Νικς ο "Μέλο"!

bet365

Η επιλογή του Πορζίνγκις προκάλεσε την αντίδραση των φίλων των Νικς. Σε αυτούς προσθέστε και τον Καρμέλο Άντονι, ο οποίος φέρεται να είναι απογοητευμένος από τις κινήσεις της ομάδας του!

"ΟΚ, τα πήγαμε χάλια φέτος. Θα έχουμε, όμως, μία καλή θέση στο draft και θα μπορέσουμε από τη νέα σεζόν να κάνουμε μία νέα αρχή"... Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι φίλοι των Νικς. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά. Η επιλογή του Λετονού Πορζίνγκις στο Νο.4 προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ η κατάσταση έχει ακόμα χειρότερη όταν έδωσαν τον Τιμ Χάρντγουεϊ για τον Τζέριαν Γκραντ (σ.σ. επιλογή στο φετινό draft)!

Άλλοι... έκλαψαν κι άλλοι αποδοκίμασαν. Σε αυτούς φαίνεται πως ανήκει κι ο Καρμέλο Άντονι, ο οποίος φαίνεται απογοητευμένος από τις κινήσεις του Φιλ Τζάκσον, όπως αναφέρουν στη Νέα Υόρκη. Προδωμένος και φρόντισε να το δείξει ακόμα περισσότερο με το post που έκανε για τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Jr:

"Αισθάνεται σαν να του είπαν ψέματα και δεν μπορεί να πιστέψει ότι η δεύτερη σεζόν με τον Phil Jackson θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη", αναφέρει το ESPN. Για τον Πορζίνγκις, ο "Μέλο" φέρεται να είπε: "Δηλαδή θα πρέπει να περιμένουμε τρία χρόνια αυτόν τον τύπο;"

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και δεν είναι παράλογο ο Άντονι να είναι εκνευρισμένος. Πίστεψε στον Φιλ Τζάκσον γι' αυτό κι έμεινε στους Νικς που λατρεύει. Θέλει το καλό της πόλης, αλλά βλέπει πως με κινήσεις όπως αυτές, οι επιτυχίες θα μείνουν μακριά από τη Νέα Υόρκη. Βέβαια, ακόμα είναι νωρίς. Το ρόστερ δεν είναι ακόμα έτοιμο. Ωστόσο είναι δεδομένο πως όποιον και να έχει δίπλα του, ο "Μέλο" θα παλέψει για τους Νικς...

 

NBA Τελευταία Νέα