Σαλούστρος: «Ονειρεμένη χρονιά για τον ΠΑΟΚ»

Σαλούστρος: «Ονειρεμένη χρονιά για τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Σαλούστρος: «Ονειρεμένη χρονιά για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Χαρούμενος με την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι την τρίτη θέση, εμφανίστηκε ο Χρήστος Σαλούστρος, μετά τη νίκη επί του Άρη.

Ονειρεμένη χαρακτήρισε την φετινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Σαλούστρος. Ο άσος του «δικεφάλου», τόνισε πως όλοι θα δουλέψουν σκληρά για μια ακόμα καλύτερη σεζόν του χρόνου.

Αναλυτικά:

«Είναι μια ομαδική-προσωπική επιτυχία. Ένα σκαλί παραπάνω και για μένα αλλά και για τη διατήρηση των κεκτημένων για τον ΠΑΟΚ. Μπορώ να χαρακτηρίσω ονειρεμένη τη χρονιά. Η ομάδα εκπλήρωσε τους στόχους της και με το παραπάνω. Εφτασε δύο βήματα παραπάνω, αφού προχώρησε στο Κύπελλο και στο Eurocup. Γιορτάζουμε σήμερα, αλλά φτάσαμε 17 Ιουνίου. Συγχαρητήρια σε όλους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Δε μπορώ να αφήσω κανέναν έξω. Συνεχίζουμε για του χρόνου για ακόμα ψηλότερα».

Για το τι εννοεί με το ψηλότερα: «Οπουδήποτε. Και στις τρεις διοργανώσεις που είμαστε μέσα να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά και μακριά. Το αξίζει αυτή η ομάδα. Το πρώτο βήμα έγινε πέρσι, το δεύτερο φέτος και πιστεύω ότι με τις φετινές βάσεις μπορεί να φτάσει πιο ψηλά».

Για την φετινή σεζόν: «Από τη πρώτη στιγμή που έχω έρθει στην ομάδα, τα παιδιά με έχουν αγκαλιάσει. Μια ομάδα που δίνει τον εαυτό τους για τον ΠΑΟΚ. Ο κορμός του ΠΑΟΚ θα μείνει και ελπίζω να συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα