Δέδας: «Μία μεγάλη σεζόν τελείωσε ιδανικά»

Δέδας: «Μία μεγάλη σεζόν τελείωσε ιδανικά»

bet365

Ο Γιώργος Δέδας έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που την αφιέρωσε στους Χαραλαμπίδη και Κακαρούδη και μίλησε για το κίνητρο της τρίτης θέσης.

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ ανέφερε για τη φετινή σεζόν: «Μια μεγάλη σεζόν τελείωσε με τον ιδανικό τρόπο. Με το ταβάνι μας στον μικρόκοσμο των υπολοίπων εκτός των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είμαστε η καλύτερη ομάδα. Την κερδίσαμε στην κανονική διάρκεια και την διατηρήσαμε και μετά τα playoffs. Θέλω να αφιερώσω αυτήν την χρονιά στους Κώστα Χαραλαμπίδη και Κώστα Κακαρούδη. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω αντικαθιστώντας τον Χαραλαμπίδη ως αρχηγός ήταν να λέω 1-2-3 πριν από την προπόνηση. Δείγμα ηρεμίας και το πόσο σημαντικό ήταν. Καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι σε όλους».

Για τo Game 4 και τη διαφορά με τους... αιώνιους: «Ήταν ένα παιχνίδι όπου περιμέναμε την αντίδραση του Άρη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί στην άμυνα. Το καλό είναι ότι τα παιχνίδια της σειράς που κρίθηκαν στην λεπτομέρεια τα κερδίσαμε.

Η 3η θέση δίνει παρουσία στους ομίλους του Eurocup κι αυτό ήταν το ομαδικό κίνητρο. Κι όσο για το ατομικό ήταν να φύγουνε όλοι σπίτια τους ευχαριστημένοι και να πάμε στις οικογένειές μας που αυτήν την χρονιά μας λείψανε.

Ο Άρης κέρδισε το Ολυμπιακό στα playoffs κι εμείς τον Παναθηναϊκό στην κανονική περίοδο. Οπότε το θεωρώ δύσκολο. Να τους κοντράρουμε όμως είμαστε σε καλό δρόμο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα