Μαρκόπουλος: «Πετύχαμε τον στόχο μας, περιμένουμε περισσότερο κόσμο»

Μαρκόπουλος: «Πετύχαμε τον στόχο μας, περιμένουμε περισσότερο κόσμο»

bet365

O Σούλης Μαρκόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια, χάρηκε που πέτυχαν τον στόχο της τρίτης θέσης και στενοχωρήθηκε που αγωνίστηκαν σε άδεια γήπεδα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε σε όλους συγχαρητήρια: «Αρχικά, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για την χρονιά που πραγματοποίηση. Έκανε μία πολύ καλή χρονιά. Μία σκληρή ομάδα με στόχους σε άμυνα κι επίθεση και που προβλημάτιζε τον αντίπαλό της. Συγχαρητήρια όμως και σε όλους στην ομάδα μου. Με 19 νίκες να μην ήταν κάτι εύκολο στην κανονική διάρκεια, με τον σοβαρό τραυματισμό δύο παικτών κι αποχωρήσεις παικτών, ενώ στα playoffs παίξαμε χωρίς τον πρώτο ριμπάουντερ στα επιθετικά ριμπάουντ και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και το ιατρικό τιμ αλλά και όλους όσους ήταν γύρω από την ομάδα και την διοίκηση που προσπαθούσε η ομάδα να είναι αξιοπρεπής μέσα και έξω από το γήπεδο. Σε μία μεγάλη χρονιά όπου η ομάδα πέτυχε τον στόχο της αν και δεν είναι σωστό να λέμε ταβάνι την 3η θέση για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Αυτό που με στεναχώρησε στην σειρά ήταν ότι τα γήπεδα ήταν άδεια. Ο Άρης λόγω της τιμωρίας του και σε μας που δεν ήρθε αν και τους περιμέναμε. Κάτι πρέπει να γίνει και να αλλάξει. Ευχαριστώ για όλα και για την συνεργασία που είχαμε όλο τον χρόνο».

Για τη διαιτησία: «Έπαιξα με τον Παναθηναϊκό και δεν σφυριζόταν φάουλ σε πολύ πιο απλές φάσεις. Πείτε μου τι να πω στους παίκτες μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα