Η θέση του διαιτητή Παναγιώτου για την επίθεση που δέχτηκε

Gazzetta team
Η θέση του διαιτητή Παναγιώτου για την επίθεση που δέχτηκε

bet365

Ο διαιτητής Χρήστος Παναγιώτου αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε, με τον 8χρονο γιο του να συγκλονίζει με τα όσα είπε!

Στόχος αγνώστων έγινε ο διαιτητής Παναγιώτου, με το αμάξι του (σ.σ. Volkswagen Passat) να καταστρέφεται ολοσχετώς, έπειτα από μολότοφ που του έριξαν!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και του Παναγιώτη Αντωνόπουλου, ο Έλληνας διαιτητής είχε προγραμματίσει να περάσει ένα διήμερο μακριά από το σπίτι του και όταν πληροφορήθηκε το γεγονός επέστρεψε άμεσα στην Πάτρα! Πρώτη του έγνοια -φυσικά- ήταν η κατάσταση των δύο γιων του, οι οποίοι ευτυχώς δεν είχαν το παραμικρό... Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως ο μεγαλύτερος γιος του Παναγιώτου, που είναι 8 ετών, ανέφερε στον πατέρα του: «Μπαμπά, από το μπάσκετ ήταν»!

«Ποτέ δεν είχα την παραμικρή ενόχληση. Εντάξει σε ένα γήπεδο μπορείς να ακούσεις πράγματα. Ομως πρόκειται για γήπεδο. Στην προσωπική μου ζωή ποτέ, ούτε αναπάντητη κλήση στο κινητό μου. Για το μόνο που είμαι 1000% σίγουρος είναι ότι πρόκειται για οπαδική βία. Δεν μπορώ να στοχοποιήσω ούτε να κατηγορήσω για τη συγκεκριμένη πράξη συγκεκριμένη ομάδα. Δεν έχω άλλωστε κάποιο στοιχείο», είπε από την μεριά του ο διαιτητής.

 

Τελευταία Νέα