Ο Καρμέλο, ο Πελέ κι η Κούβα! (pic)

Ο Καρμέλο, ο Πελέ κι η Κούβα! (pic)

Ο Καρμέλο, ο Πελέ κι η Κούβα! (pic)

bet365

Τι σχέση έχει ο… μεγάλος Πελέ με τον Καρμέλο Άντονι; Για ποιο λόγο βρέθηκε στην Κούβα ο σταρ των Νιου Γιορκ Νικς;

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Καρμέλο Άντονι ολοκληρώθηκε νωρίς φέτος. Οι τραυματισμοί, αλλά κι η τραγική πορεία των Νικς του επέτρεψαν να ξεκουραστεί, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, ο “Μέλο” δεν χάνει την ευκαιρία για ορισμένα ταξίδια… αναψυχής. Ή μήπως όχι. Ο Άντονι βρέθηκε στην Κούβα με την ποδοσφαιρική ομάδα Νιου Γιορκ Κόσμος (σ.σ. την ομάδα του Ραούλ!), η οποία έπαιξε κόντρα στην τοπική Εθνική. Έτσι, ο Καρμέλο είχε την ευκαιρία να τα πει και να φωτογραφηθεί με τον… μεγάλο Πελέ, που είναι επίτιμος πρόεδρος της Νιου Γιορκ Κόσμος, έχοντας παίξει στη συγκεκριμένη ομάδα στο παρελθόν.

Ωστόσο, φαίνεται πως το συγκεκριμένο ταξίδι είχε ακόμα έναν σκοπό. Όπως αναφέρουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, στόχος του Καρμέλο Άντονι είναι να γίνει ιδιοκτήτης σε ποδοσφαιρική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο!

Λέτε ο “Μέλο” ν’ ακολουθήσει τον δρόμο του ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος έχει μετοχές στη Λίβερπουλ; Το σίγουρο είναι πως για την ώρα απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κούβα με salsa μουσική κι όχι μόνο...

 

NBA Τελευταία Νέα