Η μία... βόμβα, μετά την άλλη σε Α2 & Β’ Εθνική!

Η μία... βόμβα, μετά την άλλη σε Α2 & Β’ Εθνική!

bet365

Ακόμα βρισκόμαστε στον Μάιο, αλλά οι πρώτες… βόμβες έχουν ήδη “σκάσει”! Όχι, δεν αναφερόμαστε σε μεταγραφές των “αιωνίων” ή άλλων ομάδων της Basket League, αλλά σε κινήσεις που γίνονται στις… μικρές κατηγορίες. Ή μήπως δεν πρέπει να τις λέμε έτσι;

“Πολλά τα λεφτά Άρη”, είχε πει ο Καλογήρου σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου. Τα λεφτά παίζουν πάντα κυρίαρχο ρόλο στις μεταγραφές στον αθλητισμό. Για όποιο άθλημα κι αν μιλάμε. Εντάξει, υπάρχουν ακόμα πολλοί παράγοντες που μπορούν να κρίνουν μία μεταγραφή, όπως για παράδειγμα ο ρόλος που θα έχει ο παίκτης στην ομάδα ή το συναισθηματικό δέσιμο με αυτή.

Επιστρέφουμε στο θέμα μας. Τα λεφτά είναι πολλά! Που; Στην Α2 κατηγορία και στη Β’ Εθνική!

Ακόμα δεν έχουμε μπει στον Ιούνιο και ήδη υπάρχουν παίκτες -οι οποίοι αγωνίστηκαν φέτος στη Basket League- που έχουν συμφωνήσει με ομάδες των λεγόμενων μικρών κατηγοριών. Μάλλον, όμως, δεν πρέπει να τις λέμε έτσι… Γιατί; Για πάρτε μία πρώτη γεύση από τις μεταγραφές:

Ξεκίνημα από τον Εθνικό. Η ομάδα το Πειραιά τα πήγε πολύ καλά στην παρθενική της σεζόν στην Α2, καθώς τερμάτισε στις πρώτες θέσεις. Στην 4η συγκεκριμένα... Ωστόσο, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, γι’ αυτό και στον Εθνικό στοχεύουν ακόμα πιο ψηλά! Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώην γκαρντ της ΑΕΚ & του Πανελευσινιακού, Φώτη Βασιλόπουλου, ενώ εξετάζουν και την περίπτωση του Φάχρο Αλίχοντζιτς, ο οποίος φέτος πέρασε από το Ρέθυμνο!

Η ομάδα, όμως, που εντυπωσιάζει με τις κινήσεις είναι ο Φάρος Κερατσινίου! Προσέξτε. Ακόμα οι άνθρωποι της ομάδας δεν γνωρίζουν ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν, αφού αν ανοίξει θέση στην Α2, τότε εκείνοι είναι που έχουν το δικαίωμα να την καταλάβουν. Και τι μ’ αυτό; Στον Φάρο φτιάχνουν σούπερ ρόστερ και ήδη προχώρησαν δύο μεταγραφικές… βόμβες, αφού συμφώνησαν με τον Νίκο Λιακόπουλο (Κηφισιά, Πανελευσινιακός, Κολοσσός) και με τον Βαγγέλη Καράμπουλα (ΑΕΚ, Κηφισά, Καβάλα)! Νομίζετε πως θα σταματήσουν εκεί; Κάνετε λάθος! Στο στόχαστρο βρίσκεται κι ο πρώην γκαρντ του Πανιωνίου και του Απόλλωνα, Μάριος Μπατής! Όλα αυτά ενώ στο ρόστερ υπάρχουν ήδη έμπειροι παίκτες με ποιότητα, όπως ο Μαγκουνής, ο Κομποδιέτας κι άλλοι...

Ομάδες με δυνατότητες για σπουδαίες κινήσεις είναι ακόμα ο Προμηθέας Πατρών κι η Κύμη. Δηλαδή οι 2 εκ των 3 νεοφώτιστων στην Α2 (σ.σ. ανέβηκαν ακόμα οι Μαχητές). Η πρώτη μάλιστα ολοκλήρωσε ήδη την πρώτη της μεταγραφή. Και τι μεταγραφή! Ο πολύπειρος Φάνης Κουμπούρας αφήνει το Ρέθυμνο και μετακομίζει στο Ρέθυμνο για λογαριασμό του Προμηθέα!

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτές οι ομάδες. Στην Α2 αναμένεται να δούμε σημαντικές μεταγραφές κι από ομάδες όπως η Δόξα Λευκάδας, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τον Πανιώνιο. Όσο για τη Β’ Εθνική; Το Περιστέρι δυναμώνει με τις προσθήκες του Δημήτρη Κατιάκου και του Κώστα Παπαντωνάκου, ενώ προχωράει κι ο σχεδιασμός στον Πανερυθραϊκό.

Είπαμε. Ακόμα είμαστε στην αρχή!

 

Τελευταία Νέα