Πρίφτης: «Αυτές οι ήττες δείχνουν την επιτυχία μας»

Πρίφτης: «Αυτές οι ήττες δείχνουν την επιτυχία μας»
Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στις βαριές ήττες, στα προβλήματα τραυματισμών δίνοντας τη δική του ερμηνεία για τις δύο συντριβές στο ΣΕΦ.

Για μία ακόμη φορά ο Άρης δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός κάτι το οποίο προβλήματισε τον προπονητή του. Ο Δημήτρης Πρίφτης πάντως αναφέρθηκε για το τι μπορούν να προσφέρουν τα δύο άσχημα αποτελέσματα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του Άρη ανέφερε, «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Για μας είναι μία δύσκολη εμπειρία, δεν είμαστε ανταγωνιστική, ο Ολυμπιακός παίζει σε υψηλό ρυθμό και είναι δύσκολο να τον ακολουθήσουμε ενεργειακά, σωματικά και αριθμητικά. Έχουν σωστή νοοτροπία. Η δική μου ερμηνεία των δύο εμφανίσεων που είναι κακές, δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας του Άρη να είναι στην τετράδα. Κυρίως στην προσπάθεια των παικτών όλη τη χρονιά. Είναι δύσκολο για μας παρά τις απουσίες που έχουμε. Δε μπορούμε να κάνουμε προσθήκες, είμαστε χωρίς 3 παίκτες. Ο Νέιμικ ίσως παίξει στη συνέχεια των playoffs. Για όσους καταλαβαίνουν τη δυσκολία των playoffs είναι πολύ δύσκολο τόσοι λίγοι αριθμητικά να παίζουμε ματς κάθε 2-3 μέρες. Όχι απλά ματς, αλλά ματς πολύ έντονα με υψηλές απαιτήσεις και ποιοτικά. Θα ξεκουραστούμε και περιμένουμε τον Ολυμπιακό για το τρίτο ματς στην Θεσσαλονίκη όπου θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ με τη σειρά του τόνισε πως, «Δε... ματσάραμε στην ενέργεια τους αντιπάλους μας. Θα δούμε τα λάθη μας και στη Θεσσαλονίκη θα φανούμε πιο ανταγωνιστικοί. Η διαφορά των 35 πόντων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας όλη τη σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα