Μανωλόπουλος: «Η άμυνα μας κάνει καλύτερη ομάδα»

Μανωλόπουλος: «Η άμυνα μας κάνει καλύτερη ομάδα»

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 επί του ΠΑΟΚ (75-61) στο ΟΑΚΑ και πίστωσε εκ νέου μερίδιο νίκης στην άμυνα, όπως και στους Κούπερ & Μόργκαν τηρουμένων των αναλογιών.

«Είχαμε επισημάνει πως ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, καλό προπονητή και περιμέναμε τις αντιδράσεις. Δουλέψαμε καλά, ήμασταν σοβαροί, γι' αυτό και το καλό ξεκίνημα. Είμαστε ευχαριστημένος που οι παίκτες μου δε χαλάρωσαν απ' τη διαφορά του πρώτου αγώνα. Με τη διαφορά υπέρ μας έγιναν διάφορα πράγματα, συνδυαστικά. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός απ' τέλη του πρώτου δεκαλέπτου και μετά και σε συνδυασμό με τα φάουλ ψηλών δεν ήθελα να ρισκάρω, είχα πάρει και τα δύο time outs κι έτσι φτάσαμε στο 0-17 του ΠΑΟΚ, πρώτα, όμως, επειδή χαλαρώσαμε, χάσαμε μέχρι και layups στην επίθεση. Όποιος παίκτης μπαίνει, τον πιστεύω και θέλω να του δώσω την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί. Στο ημίχρονο συζητήσαμε, η άμυνά μας ανέβηκε κι αυτή μας κάνει καλύτερη ομάδα. Θέλουμε πολλή δουλειά ειδικά στο "5 εναντίον 5" και την άμυνά μας να τη φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου του Game 2 της δεύτερης ημιτελικής σειράς της Α1 ο 45χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε και για...

...τη διαιτησία, όπως τη σχολίασε ο ομόλογός του στον ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος: «Δε θέλω ν' ασχοληθώ με τη διατησία. Θεωρώ δάσκαλο τον κόουτς Μαρκόπουλο. Έχω συνεργαστεί μαζί του 2 χρόνια. Σέβομαι αυτά που λέει. Δεν έχει καμία σημασία, αν συμφωνώ ή όχι».

...τους Κούπερ & Μόργκαν: «Ο Κούπερ ήταν αρκετά καλός για όσο είναι μαζί μας. Του 'ναι πιο εύκολο, αφού είναι γνώστης της Α1 (ΠΑΟΚ 2013-14). Ο Μόργκαν έχασε 3 στις 10 προπονήσεις. Θεωρώ πως θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά ημέρα με την ημέρα θα 'ναι καλύτεροι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα