Υπερψηφίστηκε η νέα... κόντρα FIBA vs. Ευρωλίγκα

Υπερψηφίστηκε η νέα... κόντρα FIBA vs. Ευρωλίγκα

bet365

Η FIBA κι οι εθνικές λίγκες υπερψήφισαν τα προκριματικά εθνικών ομάδων μέσα στη χρονιά απ' το 2017 κι αναμένεται η αντίδραση της Ευρωλίγκας πάντα με φόντο τις διασυλλογικές διοργανώσεις.

Η FIBA συνεχίζει να καταλάβει προσπάθεια ν' ανακτήσει τη διοργάνωση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κι όχι μόνο κι η Ευρωλίγκα συνεχίζει ν' αντιστέκεται, όπως έκανε προσφάτως με την αύξηση των εσόδων των ομάδων της Ευρωλίγκας και του EuroCup μεταξύ άλλων.

Παρόλα αυτά η κόντρα καλά κρατεί και το νέο σχίσμα εξακολουθεί να φαίνεται στον ορίζοντα.

Πολύ περισσότερο μετά τη συνάντηση της FIBA και των εθνικών λιγκών στη Γενεύη, όπου υπερψήφισαν τα προκριματικά εθνικών ομάδων μέσα στη χρονιά απ' το 2017, έχοντας αφήσει προς οριστικοποίηση μόνο τις ημερομηνίες.

Η νέα αντίδραση της Ευρωλίγκας δε θ' αργήσει, αφού η θέση της είναι πως τα προκριματικά εθνικών ομάδων δε χωρούν μέσα στη χρονιά πλην του καλοκαιριού. Μόνο που αυτή τη φορά η FIBΑ φέρεται ν' απειλεί με άρση της αναγνώρισής της και την ανάληψη από μόνη της των διασυλλογικών διοργανώσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα