Μενσά-Μπονσού: «Το φάρμακο το παίρνω για να συγκεντρώνομαι, όχι για να παίζω καλύτερα»

Μενσά-Μπονσού: «Το φάρμακο το παίρνω για να συγκεντρώνομαι, όχι για να παίζω καλύτερα»

Μενσά-Μπονσού: «Το φάρμακο το παίρνω για να συγκεντρώνομαι, όχι για να παίζω καλύτερα»

bet365

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού πιάστηκε ντοπαρισμένος και στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε δήλωσε... αθώος και πως το φάρμακο που παίρνει τον βοηθάει στην καθημερινότητά του κι όχι στο να έχει καλύτερη επίδοση στο μπάσκετ.

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας κι ο ίδιος μίλησε στους δημοσιογράφους στο ΟΑΚΑ. Ο Βρετανός άσος παραδέχτηκε πως παίρνει το φάρμακο που στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι νόμιμο για να συγκεντρώνεται και τόνισε πως δεν τον βοηθάει να παίζει καλύτερα.

«Αυτό το φάρμακο το παίρνω γιατί με βοηθάει στην καθημερινότητά μου, για παράδειγμα να προσέχω τα παιδιά μου ή να διαβάζω ένα βιβλίο. Έχω σύνδρομο μειωμένης προσοχής και το 2014 όταν ήμουν σε καμπ των Νάγκετς ο γιατρός μου είχε συστήσει ένα φάρμακο που είναι εγκεκριμένο στο ΝΒΑ.

Έχω χαρτί που λέει πως αυτό το φάρμακο επιτρέπεται κι είναι νόμιμο, μπορείς να το πάρεις με συνταγή γιατρού, την οποία κι έχω, από οποιοδήποτε φαρμακείο. Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα στην καριέρα μου.Δεν το παίρνω για να έχω καλύτερη επίδοση στο μπάσκετ, αλλά για την προσωπική μου ζωή. Δεν βελτιώνει τη δύναμη ή το άλμα μου, αλλά με βοηθάει να έχω ισορροπία και να συγκεντρώνομαι. Δεν έχω πάρει ποτέ απαγορευμένες ουσίες. Είναι ένα ατυχές γεγονός το ότι δεν έχει εγκριθεί σε κάποιες χώρες στην Ευρώπη. Πιστεύω πως είναι άδικο σε μία από τις καλύτερες χρονιές μου να με υποβαθμίσουν την απόδοσή μου και την προσπάθεια της ΑΕΚ.Η σκληρή δουλειά και η πίστη μου στον Θεό με έφεραν εδώ.

Όταν πήγα δύο φορές στο νοσοκομείο πήγα λόγω αφυδάτωσης που προήλθε από τις σκληρές προπονήσεις, δεν έχει σχέση με το φάρμακο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα