Μαρκόπουλος: «Δεν αντέξαμε, πρέπει πιο ανταγωνιστικοί»

Μαρκόπουλος: «Δεν αντέξαμε, πρέπει πιο ανταγωνιστικοί»

bet365

Το 45-45 στο 27' έγινε 83-58 στο 40' υπέρ του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ κι ο Σούλης Μαρκόπουλος περιμένει απ' τους παίκτες του στον ΠΑΟΚ πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στο Game 2.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Έπαιξε δυνατά, πάρα πολύ σκληρά, στα όρια του φάουλ πολλές φορές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου να μην αντέξει η ομάδα. Είχαμε δύο πολύ άσχημα διαστήματα, στο ξεκίνημα όταν δεχτήκαμε έξι συνεχόμενες επιθέσεις με καλάθι και στην τελευταία περίοδο δεν σταματήσαμε την εκτέλεση του Παναθηναϊκού απ' τα δικά μας λάθη. Θα προσπαθήσουμε να 'μαστε πιο ανταγωνιστικοί» είπε στη συνέντευξη Τύπου της πρεμιέρας της δεύτερης ημιτελικής σειράς της Α1 ο 66χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε για την έκταση της διαφοράς μετά το 45-45 στο 27': «Κάναμε λάθη, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο για αιφνιδιασμό και να σουτάρουν εύστοχα τρίποντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα