Μια μπάλα με την υπογραφή του Γκάλη για καλό σκοπό

Gazzetta team
Μια μπάλα με την υπογραφή του Γκάλη για καλό σκοπό

bet365

Ο Νικ υπέγραψε μια μπάλα, η οποία δημοπρατείται μαζί με άλλα συλλεκτικά αντικείμενα για την ενίσχυση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Κωφών που προσπαθεί να χρηματοδοτήσει το ταξίδι της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ταϊβάν.

Μια ακόμη πολύ αξιόλογη προσπάθεια από το charity idols βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες σε εξέλιξη. Μια δημοπρασία συλλεκτικών υπογεγραμμένων αθλητικών ειδών προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν τα έξοδα μετάβασης των κωφών καλαθοσφαιριστών της Εθνικής ομάδας στην Ταϊβάν, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον ερχόμενο Ιούλιο.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών προσπαθεί να δημιουργήσει έναν κύκλο υποστήριξης, που αποτελείται από τις εταιρείες, ιδρύματα και ιδιώτες, προκειμένου να καλύψει μέρος των δαπανών που απαιτούνται για τη συμμετοχή των εθνικών μας ομάδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στόχος της, είναι να συγκεντρώσει το ποσό των 27.000 δολαρίων, που αντιστοιχούν στο κόστος μετάβασης (αεροπορικά εισιτήρια).

Στην προσπάθεια του charity idols έχει ήδη ανταποκριθεί ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος υπέγραψε μια μπάλα μπάσκετ, η οποία δημοπρατείται για αυτό τον σκοπό. Το ίδιο έχουν κάνει η ΕΟΚ, οι ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Κολοσσός, Τρίκαλα, αλλά και αρκετοί αθλητές, όπως θα διαπιστώσετε αν επισκεφθείτε την δημοπρασία. Το charity idols βρίσκεται ήδη σε επαφή με αρκετούς αθλητές και αρκετούς συλλόγους και πιθανότατα θα καταφέρει να προσθέσει κι άλλα συλλεκτικά αντικείμενα σε αυτή την δημοπρασία για την ενίσχυση της Εθνικής ομάδας Κωφών.

 

Τελευταία Νέα