Μόνο αυτό δεν είχαν πάθει στον Παναθηναϊκό

Μόνο αυτό δεν είχαν πάθει στον Παναθηναϊκό

Μόνο αυτό δεν είχαν πάθει στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Ρέιμαρ Μόργκαν ταλαιπωρείται από πρόβλημα στις αμυγδαλές κι ήταν εκτός προπόνησης μαζί με τους Διαμαντίδη (τράβηγμα στη γάμπα) & Μπατίστα (θλάση στη γάμπα) μεταξύ άλλων.

Η χρονιά στον Παναθηναϊκό άρχισε με προβλήματα, θα κλείσει και με προβλήματα, όπως φαίνεται, αφού η ατυχία δε λέει ν' αφήσει κανέναν σε ησυχία. Κι αν δεν είναι κάποιος τραυματισμός, θα 'ναι οτιδήποτε άλλο, όπως στην περίπτωση του Ρέιμαρ Μόργκαν, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στις αμυγδαλές και δεν ήταν παρών στην τελευταία προπόνηση. Ο Παναθηναϊκός έζησε να το πάθει κι αυτό κι ενώ ήδη έχει εκτός τους Διαμαντίδη (τράβημα στη γάμπα κι εκτός γι' άλλες 1-2 ημέρες), Μπατίστα (θλάση στη γάμπα κι αμφίβολος εν όψει πρώτου τζάμπολ) και φυσικά του Παππά (ρήξη πρόσθιου χιαστού κι έξω μηνίσκου) & Γκιστ (τιμωρημένος).

Τουλάχιστον ο Βλάντο Γιάνκοβιτς (θλάση στο μηρό) επέστρεψε κι είναι ετοιμοπόλεμος εν όψει ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1, η οποία θ' αρχίσει απ' το κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (26/5, 20:00/novasports 2).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα