Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για τη διαιτησία με το Ελληνικό! (vid)

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για τη διαιτησία με το Ελληνικό! (vid)

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για τη διαιτησία με το Ελληνικό! (vid)

bet365

Έχει περάσει ένας μήνας από το φινάλε της Α1 Γυναικών, ωστόσο στον Παναθηναϊκό τα έχουν με τους διαιτητές Μάνο & Σώμο για τους οποίους έστειλαν επιστολές στην ΚΕΔ!

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως οι συγκεκριμένοι διαιτητές επηρέασαν την έκβαση του αγώνα γι' αυτό κι η ανακοίνωση συνοδεύτεται με video με τα λάθη -όπως αναφέρεται- από τους Μάνο και Σώμο!

Αναλυτικά:

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τους κυρίους Μάνο και Σώμο, γνωρίζοντας την ήττα με ένα πόντο διαφορά. Ωστόσο, ο Σύλλογός μας έχει υποχρέωση να μην αφήσει το θέμα της διαιτησίας να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δείχνοντας όπως πάντα σεβασμό στους θεσμούς του αθλήματος περίμενε έναν μήνα να δει τις ενέργειες της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για αυτό το ματς. Το λιγότερο το οποίο όφειλε να κάνει η ΚΕΔ ήταν να τιμωρήσει, έστω και σιωπηρά τους δύο διαιτητές. Ωστόσο οι επιστολές που ο Παναθηναϊκός απέστειλε στην ΚΕΔ, είναι μέχρι αυτή την ώρα απλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Μόνο αοριστίες σε προφορικό επίπεδο και κανένα δείγμα "τιμωρίας" έστω και σιωπηρής στα δυο πρόσωπα που όπως θα δείτε και από το βίντεο που κοινοποιούμε (και έχει σταλεί στην ΚΕΔ εδώ και δέκα ημέρες) καθόρισαν σε υπέρτατο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα βίντεο με 21 φάσεις και τα αντίστοιχα διαιτητικά τους σφάλματα που αποδεικνύουν και δικαιολογούν την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού για όλα όσα διαδραματίστηκαν στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, που οι δύο διαιτητές μετέτρεψαν σε παρωδία.

Το θλιβερό και άκρως ανησυχητικό είναι ότι όχι μόνο η ΚΕΔ κωφεύει και δεν τιμωρεί αλλά φαίνεται πως... προστατεύει και προωθεί τέτοιους διαιτητές, αφού μόνο τυχαίος δεν μοιάζει ο ορισμός των κυρίων κυρίων στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται έντονα και διαμαρτύρεται διότι γνωρίζει καλά ότι τέτοιες πρακτικές "επιβράβευσης", οι οποίες παραπέμπουν στο σάπιο σύστημα του ποδοσφαίρου έχουν θλιβερά αποτελέσματα όχι μόνο στον Όμιλό μας αλλά και στους συλλόγους που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και σε ολόκληρη τη φίλαθλη κοινότητα που αγαπά το άθλημα του μπάσκετ.

ΥΓ. Για να μη βγουν οποιοιδήποτε καλοθελητές και πουν πως ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται τώρα γιατί έχασε τον αγώνα, να τους πληροφορήσουμε πως ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού με τον Πρωτέα Βούλας, έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στη ΚΕΔ για τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτόν τον αγώνα ο Παναθηναϊκός έχασε για πρώτη φορά στην έδρα του μετά από 3 χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα