Προεπιλογή χωρίς τους NBAers για τη Γερμανία

Προεπιλογή χωρίς τους NBAers για τη Γερμανία

Προεπιλογή χωρίς τους NBAers για τη Γερμανία

bet365

Ο Κρις Φλέμινγκ έκανε γνωστή την προεπιλογή της Εθνικής Γερμανίας για το Eurobasket 2015, με τα ονόματα των NBAers να μην βρίσκονται στη σχετική λίστα.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι έχει δηλώσει πως θέλει να ενισχύσει την ομάδα του φέτος το καλοκαίρι, προκειμένου να την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016 κι εκεί να δώσει την τελευταία του… παράσταση. Ακόμα, όμως, η συμμετοχή του στο Eurobasket 2015 δεν είναι δεδομένη.

Το ίδιο και του Κρις Κέιμαν, ενώ ο Ντένις Σρέντερ έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους Ατλάντα Χοκς στα playoffs του ΝΒΑ. Συνεπώς, ο Κρις Φλέμινγκ δεν συμπεριέλαβε κανέναν από τους ΝΒΑers στην προεπιλογή που ανακοίνωσε, δίχως αυτό να συνεπάγεται πως είναι εκτός. Το αντίθετο θα λέγαμε!

Οι εκλεκτοί του Φλέμινγκ είναι: Ντανίλο Μπάρτελ, Κόνσταντιν Κλάιν, Γιοχάνες Φόιγκτμαν (Σκαϊλάινερς), Ρόμπιν Μπένζινγκ, Χάικο Σάφαρτσικ, Λούκα Στάιγκερ, Πάουλ Ζίπσερ (Μπάγερν), Μπάστιαν Ντόρετ (Άρτλαντ Ντράγκονς), Νιλς Γκίφεϊ, Άλεξ Κινγκ (Άλμπα), Περ Γκίντερ, Τιμ Όλμπρεχτ (Ουλμ), Ελίας Χάρις, Κάρστεν Τάντα, Ντάνιελ Τάις (Μπάμπεργκ), Μαξιμίλιαν Κλέμπερ (Ομπραντόιρο), Μαόντο Λο (Κολούμπια, NCAA), Τίμπορ Πλάις (Μπαρτσελόνα), Μόρις Στάκεϊ (Όλντενμπουργκ), Μάικ Ζίρμπες (Ερυθρός Αστέρας).

Στην πρώτη φάση του Eurobasket 2015 η Γερμανία θ’ αντιμετωπίσει τις Ισλανδία, Τουρκία, Ισπανία, Σερβία κι Ιταλία, με τα ματς να διεξάγονται στο Βερολίνο.

 

Τελευταία Νέα