Θέλει τον κόσμο για την... πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Θέλει τον κόσμο για την... πρόκριση ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ περιμένει ξανά το Ρέθυμνο (19/5, 18:30) στο παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στα ημιτελικά κι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων.

«Μία νίκη χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, για να προκριθεί στην τελική τετράδα των πλέι οφ. Αυτή την Τρίτη, 19 Μαΐου στις 6.30μ.μ. στο PAOK Sports Arena απέναντι στο Ρέθυμνο Aegean, είναι η ώρα για τη 2η νίκη της ομάδας μας και την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ.

Το πλεονέκτημα της έδρας το οποίο απέκτησε ο ΠΑΟΚ με την 3η θέση της κανονικής περιόδου, του δίνει το δικαίωμα να «τελειώσει» την πρόκριση στο γήπεδό του και η παρουσία ΟΛΩΝ στο PAOK Sports Arena είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Περιμένουμε ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, στο «Παλατάκι» μας για να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί, να δείξουμε την δύναμη της έδρας μας και να συνεχίσουμε την πορεία μας στα πλέι οφ, με στόχο πάντα το καλύτερο.

Τα εισιτήρια για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ, ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο Aegean που θα διεξαχθεί την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 στις 6:30μ.μ., θα διατίθενται από το πρωί της Δευτέρας από…

Το PAOK Sports Arena (10:00-20:00),

Μέσω Internet, από το δίκτυο της TICKETHOUR, αλλά και από…

Το δίκτυο των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα (από τις 12:00, την Δευτέρα 18/5).

H γενική είσοδος για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο Aegean είναι 10€, ενώ υπάρχουν ειδικές τιμές για τα διαζώματα VIP του γηπέδου.

Τα εισιτήρια διαρκείας όλων των κατηγοριών, ΙΣΧΥΟΥΝ στους αγώνες της πρώτης φάσης των πλέι οφ…

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο Aegean είναι…

ΤΙΜΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP 3,4

100€

VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο Aegean διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα