Ο… ανανεωμένος Παναθηναϊκός & το Άρης - ΑΕΚ

Ο… ανανεωμένος Παναθηναϊκός & το Άρης - ΑΕΚ

bet365

Τώρα θα κριθούν τα πάντα! Η κανονική περίοδος της Basket League ολοκληρώθηκε και πλέον άπαντες είναι έτοιμοι για τα playoffs!

Τα ψέματα τελείωσαν… Μπαίνουμε στα playoffs κι εκεί είναι που θα κριθούν τα πάντα!

Η αρχή θα γίνει στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ με τον… ανανεωμένο Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν χωρίς τους Τζέιμς Γκιστ (τιμωρήθηκε για χρήση απαγορευμένης ουσίας) & Γκάνι Λαουάλ (διαβάστε ΕΔΩ), αλλά θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι με τους DJ Κούπερ και Ρεϊμάν Μόργκαν… Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετικά αμφίβολο τον Ντόμινικ Γουότερς, ο οποίος αν τελικά απουσιάσει, θα στερήσει από την ομάδα του 13.1 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ.

Από εκεί και πέρα, το μεγάλο ματς της ημέρας θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να φιλοξενεί στην ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της ίσως πιο αμφίρροπης σειράς! Οι «κίτρινοι» θ’ αγωνιστούν υπό το βλέμμα του νέου μετόχου, Νίκου Λάσκαρη, η έλευση του οποίου έχει φέρει ενθουσιασμό, ενώ στο γήπεδο θα βρεθεί κι ο Νίκος Γκάλης. Όσον αφορά στην ΑΕΚ, ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μαλίκ Χέρστον (14.9π., 3.7ρ., 2.5ασ.), θα έχει, όμως, κανονικά στη διάθεση του τους Γουίλμπεκιν - Ίνγκλις, οι οποίοι θα παίξουν παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Ρέθυμνο. Οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν για την έκπληξη (σ.σ. πριν δύο σεζόν είχαν αποκλείσει τον ΠΑΟΚ), ωστόσο θα βρουν τον «Δικέφαλο» ενισχυμένος με τον JR Μπρέμερ, γεγονός που ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας.

*Η σειρά του Ολυμπιακού με τον Κόροιβο θα διεξαχθεί μετά το Final 4.

Game 1 (13/5):
Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου 16:30 (Novasports 2)
ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο 18:30 (Novasports 3)
Άρης-ΑΕΚ 20:30 (Novasports 2)

Game 2 (Σάββατο 16/5):
Κολοσσός-Παναθηναϊκός 16:30 (Novasports 2)
Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ 19:00 (Novasports 2)
ΑΕΚ-Άρης 19:00 (OTE Sports 4)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα