Οι 10+1 καλύτερες ομάδες στην ιστορία των Final 4 - Part1! (gTV)

Οι 10+1 καλύτερες ομάδες στην ιστορία των Final 4 - Part1! (gTV)
Το Final 4 πλησιάζει και η «Μπασκετοσύναξη» του Gazzetta αποφάσισε ότι είναι η... κατάλληλη στιγμή, να ανοίξουμε τα κιτάπια και να ψηφίσουμε την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Η αρχή έγινε τα Χριστούγεννα με την εκπομπή για τους 20 μεγαλύτερους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες των τελευταίων 35 ετών! Το Πάσχα «επιστρέψαμε» δυναμικά με τους 20 μεγαλύτερους ξένους στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και λίγο πριν πάμε στη Μαδρίτη, αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια ακόμα «θρυλική λίστα» με τις 10+1 καλύτερες ομάδες στην ιστορία των Final 4.

Σας θυμίζουμε ότι η λίστα είναι αντικειμενικά υποκειμενική ή υποκειμενικά αντικειμενική και ο καθένας βάζει στη «ζυγαριά» τα προσωπικά του βιώματα, τις δικές του αναμνήσεις, τους παίκτες και τις ομάδες που θαύμαζε, επομένως η ψηφοφορία δεν εκφράζει κανέναν άλλον εκτός από τους κ.κ. Σκουντή, Παπαδογιάννη, Καλκαβούρα, Παπανδρέου, Λαούδη και Μελάγιες.

Τα κριτήρια:

Το ρόστερ στο Final 4

Η δυναμικότητα των αντιπάλων στο Final 4

Τι μπάσκετ έπαιξε στη διοργάνωση

Η «κληρονομιά» που άφησε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ

Το +1 αφορά την ομάδα που έφτασε μέχρι το Final 4, αλλά δεν κατέκτησε τον τίτλο

Υγ: Θα χαρούμε αν συμφωνήσετε μαζί μας, αλλά πραγματικά θα απολαύσουμε τις μπασκετικές διαφωνίες και τις ενστάσεις. Αυτό είναι το ζητούμενο εξάλλου! Όπως καθόμαστε εμείς τα βράδια και λέμε μεταξύ μας «ρε θυμάσαι τι έκανε ο Ντανίλοβιτς;» με απάντηση «καλός ο Σάσα, αλλά ο Κούκοτς ήταν από άλλο πλανήτη», έτσι να βάλουμε κι εσάς στην ίδια -γλυκιά- παράνοια!

Πάμε για επικό Top10 λοιπόν!