Final 4 2015, Μαδρίτη: Για να πούμε τι θα δούμε... (gTV)

Final 4 2015, Μαδρίτη: Για να πούμε τι θα δούμε... (gTV)
To τζάμπολ του 28ου Final 4 πλησιάζει και η Μπασκετική 6άδα του Gazzzetta, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για Μαδρίτη, αναλύει, προβλέπει και κάνει -πάντα- πλάκα αναφορικά με τι περιμένουμε να δούμε στην Ισπανία.

Ο Βασίλης Σκουντής και ο Νίκος Παπαδογιάννης σε ρόλους «μηχανοδηγών», ο Αντώνης Καλκαβούρας σε ρόλο δροσερό και πολυταξιδεμένο, ο Κωνσταντίνος Μελάγιες σε ρόλο «οικοδεσπότη», ο Άρης Λαούδης σε ρόλο «φιλοξενούμενου» και ο Βασίλης Παπανδρέου σε ρόλο «λίγο απ' όλα» σας βάζουν στο κλίμα του Final 4 της Μαδίτης, με τον οπερατέρ της παρέας, τον τίμιο Βασίλη Τσίγκα, να προσπαθήσει να τους οργανώσει, καθώς μεθαύριο θα μπουν όλοι μαζί στο αεροπλάνο και θα στήσουν εκπομπές επί ισπανικού εδάφους.

Η εκπομπή - οδηγός του Final 4 είναι έτοιμη και... στο μόνο στο οποίο συμφωνήσαμε είναι ότι ένας Έλληνας θα σηκώσει την κούπα! Ω ναι, μιλάμε για τέτοια «αποκάλυψη»!

Ραντεβού στη Μαδρίτη!!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Βασίλης Παπανδρέου
Βασίλης Παπανδρέου