Κουστένης: «Άδικο να υποβιβαστούμε ως ΚΑΕ»

Κουστένης: «Άδικο να υποβιβαστούμε ως ΚΑΕ»

bet365

Ο Τζίμης Κουστένης μίλησε για τον υποβιβασμό του Πανελευσινιακού και το νομοθετικό πλαίσιο, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός σεβάστηκε την ομάδα του.

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού ανέφερε: «Θα ήθελα να ξεκινήσω αναφερόμενος σε κάτι άλλο εκτός του αγωνιστικού. Όπως είναι γνωστό από την νέα χρονιά η ομάδα μας θα βρίσκεται στην Α2, αλλά πιστεύω πως είναι λίγο άδικο για ομάδες που υποβιβάζονται από την Α1 σαν ΚΑΕ, με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο να επιβαρύνονται με περαιτέρω έξοδα και να δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα, καθώς οι υπόλοιπες ομάδες παραμένουν ερασιτεχνικά σωματεία με χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ομάδες αυτές να πηγαίνουν σε ακόμα χαμηλότερη κατηγορία.

Ο Πανελευσινιακός είναι μια ομάδα που δεν έχει ιδιαίτερα χρέη, μια ομάδα πολύ νοικοκυρεμένη και είναι άδικο να βρεθεί στην Β’ Εθνική λόγω αυτού του νομικού πλαισίου που ισχύει.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε σεβασμό στην ομάδα μας, έπαιξε δυνατά, μας πίεσε σε όλο το γήπεδο και δεν μας έδωσε την δυνατότητα να κάνουμε κάποια πράγματα που θέλαμε να βγάλουμε. Πιστεύω πως ήμασταν ανταγωνιστικοί και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί δεν είναι εύκολο δεδομένης της κατάστασης να βρίσκεις κίνητρο».

Ο Δήμος Αβραμίδης από την πλευρά των παικτών: «Είχαμε πει με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου να κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι γιατί παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Προσπαθήσαμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε γιατί κάναμε πολλά λάθη λόγω της πίεσης που δεχθήκαμε από τον Παναθηναϊκό και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και περαστικά στον Νίκο Παππά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα