Αθανασούλας: «Να το απολαύσουμε με Παναθηναϊκό»

Αθανασούλας: «Να το απολαύσουμε με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο υποβιβασμένος Πανελευσινιακός θ' αποχαιρετήσει το κοινό του με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό κι ο Γιάννης Αθανασούλας ευελπιστεί ν' ανταποδώσει τη στήριξη.

Το blog του 28χρονου φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Α1 στο 2ο ΚΔ Ελευσίνας (6/5, 19:00/novasports 2):

Καλησπέρα σε όλους,

Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο κάναμε μία νίκη γοήτρου κι ήταν μία τόνωση του αθλητικού μας εγωισμού. Δυστυχώς διαλέξαμε λάθος παιχνίδι να κερδίσουμε στον πόντο, καθώς έγινε σε μία αγωνιστική που δεν μας προσέφερε τίποτα παραπάνω εκτός απ' την ψυχική ικανοποίηση ενός ροζ φύλλου αγώνα, που τόσο καιρό αγνοούσαμε.

Αύριο παίζουμε ένα παιχνίδι που πρέπει να χαρούμε και ν' απολαύσουμε απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Γνωρίζουμε πως ο αντίπαλος έρχεται από μία αγωνιστική κρίση και θα θέλει να αντιδράσει. Εμείς απ' την πλευρά μας θα πρέπει να δείξουμε ένα καλό κι ανταγωνιστικό πρόσωπο στους φιλάθλους μας, καθώς θα 'ναι το τελευταίο μας φετινό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα