Θέλουν Ντουράντ οι Γουόριορς!

Θέλουν Ντουράντ οι Γουόριορς!

Θέλουν Ντουράντ οι Γουόριορς!

bet365

Μία κίνηση που ενδεχομένως ν’ αλλάξει τα δεδομένα στο ΝΒΑ θέλουν να κάνουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς! Ποια είναι αυτή; Ν’ αποκτήσουν τον Κέβιν Ντουράντ!

Το καλοκαίρι του 2016 το πιο hot όνομα στην αγορά του ΝΒΑ θα είναι ο Κέβιν Ντουράντ. Ένα από τα πρώτα σενάρια που ακούστηκαν για το μέλλον του είναι πως θα επιστρέψει στη… γενέτηρά του και θα φορέσει τη φανέλα των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. Το τελευταίο, όμως, ξεπερνάει τη φαντασία αρκετών κι είναι πραγματικά… τρελό!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα επιχειρήσουν ν’ αποκτήσουν τον KD και να δημιουργήσουν μία “τριάδα”... θανάτου με τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον!

Πόσο ρεαλιστικό είναι το συγκεκριμένο σενάριο; Οι Γουόριορς είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Ντέιβιντ Λι και γενικά ν’ αδειάσουν το salary cap τους, προκειμένου ν’ αποκτήσουν τον Ντουράντ. Εξάλλου, αν μία ομάδα έχει στην περιφέρεια τη συγκεκριμένη “τριάδα”, δεν έχει μεγάλη σημασία ποιος θα παίζει στη ρακέτα.

Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθούν φθηνοί βετεράνοι και να δημιουργηθεί ένα ρόστερ, το οποίο θα κυριαρχήσει στο ΝΒΑ!

Αλήθεια, μία ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ φέτος (67-15), πού θα φτάσει αν πάρει και τον Ντουράντ;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα