Πόποβιτς: «Δεν υπάρχει δικαιολογία, θα έπρεπε να ντρεπόμαστε»

Πόποβιτς: «Δεν υπάρχει δικαιολογία, θα έπρεπε να ντρεπόμαστε»

bet365

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς έχασαν εκ νέου το πλεονέκτημα έδρας κι ο Γκρεγκ Πόποβιτς ήταν έξαλλος για την εμφάνιση των παικτών του στο Game 6 με τους Κλίπερς!

«Χάσαμε γιατί οι Κλίπερς ήταν πιο αποφασιστικοί, πιο δυναμικοί, πιο συγκεντρωμένοι και έπαιξαν πιο σκληρά από μας. Εμείς ήμασταν… soft. Δεν κερδίζαμε τις προσωπικές μονομαχίες, παίρναμε ριμπάουντ και μας έκλεβαν την μπάλα μέσα από τα χέρια. Για να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω κι εγώ πώς καταφέραμε να φτάσουμε να διεκδικούμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που η ομάδα μου προσέγγισε το παιχνίδι. Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να τελειώσουμε τη σειρά», ανέφερε ο Γκρεγκ Πόποβιτς, μετά την ήττα από τους Κλίπερς για να συνεχίσει λέγοντας: «Για να νικήσουμε, πρέπει να κυκλοφορούμε καλά την μπάλα. Δεν είναι τρόπος αυτός που παίξαμε. Δεν πρέπει να κρατάμε την μπάλα. Όταν αντιμετωπίζεις μια πιο αθλητική ομάδα από σένα και κρατάς την μπάλα, είσαι χαμένος από χέρι. Η επιθετική μας λειτουργία ήταν πολύ κακή και δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν έχουμε τους παίκτες για να κάνουμε κάποιες προσωπικές φάσεις, όπως οι Κλίπερς με τον Πολ και τον Γκρίφιν. Δεν έχουμε τέτοιου είδους ταλέντο. Πρέπει να το κάνουμε σαν ομάδα. Η μπάλα πρέπει να κινείται. Αν αυτό δεν συμβαίνει, έχουμε μεγάλα προβλήματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα