«Τα playoffs σε ΝΒΑ & Α1, ο All Star "Άπο", το νέο tattoo κι ο Όμπι»

Γιάννης Ράμμας
«Τα playoffs σε ΝΒΑ & Α1, ο All Star "Άπο", το νέο tattoo κι ο Όμπι»

bet365

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ... το 'χει το θέμα κι ήταν απολαυστικός και στο νέο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Το blog του 29χρονου Αμερικανού πάουερ φόργουορντ με αφορμή την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Α1 απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (27/4, 17:00/novasports 2) στην PAOK Sports Arena:

Γεια σας, είναι ώρα γι' ακόμη ένα blog, καθώς συνεχίζεται η σεζόν μας, η οποία δεν τελειώνει ποτέ. Μου φαινόταν πάντα αστείο το γεγονός ότι στο ΝΒΑ διεξάγονται 82 αγώνες και με κάποιον τρόπο ξεκινούν τα δικά τους playoffs λίγο πριν απ' τα δικά μας. Φαντάζομαι ότι θα 'ναι για πάντα ένα απ' τα μεγάλα μυστήρια της ζωής.

Την περασμένη εβδομάδα παίξαμε με την Κηφισιά και κερδίσαμε ένα κλειστό παιχνίδι. Όποιος είδε το παιχνίδι ξέρει γιατί εξελίχθηκε μ' αυτό τον τρόπο, οπότε δεν χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο. Απλώς με παρηγορεί το γεγονός ότι η ομάδα μου ξέρει να ξεπερνά τις αντιξοότητες και να κερδίζει. Ο Μαρκ (Κάρτερ) κι ο «Άπο» (Τσόχλας) έκαναν πραγματικά μεγάλο παιχνίδι. Μιλώντας για τον «Άπο», πόσο καλός μπορεί να 'ναι αυτή την σεζόν; Εάν υπήρχε All Star Game αυτή τη χρονιά, οπωσδήποτε θα 'πρεπε να συμμετέχει σ' αυτό. Όχι μόνο επειδή παίζει εξαιρετικά, αλλά και γιατί έχει την καλύτερη γενειάδα στο Πρωτάθλημα κατά την άποψή μου.

Μετά τον αγώνα έμεινα στην Αθήνα μαζί με μερικούς φίλους. Περάσαμε καλά, όπως πάντα. Τελικά ξόδεψα λίγο χρόνο στο Unicorn tattoo Studio, όπως τον παλιό καλό καιρό. Φάγαμε, ακούσαμε μουσική κι έκανα ακόμη ένα μικρό τατουάζ. Ήταν κάτι που πραγματικά χρειαζόμουν.

Ενώ γράφω αυτό το blog, ο Όμπι (σ.σ. γιος του) με κοιτά με θλιμμένο πρόσωπο. Είναι σε τιμωρία αυτή την στιγμή και προσπαθεί να με κάνει να νιώσω ένοχος, αλλά δεν είμαι χαζός. Ξέρω όλα αυτά τα κόλπα.

Επόμενος αντίπαλος ο Κολοσσός Ρόδου. Είναι ομάδα που παίζει καλά τελευταία. Κι επειδή όλες οι ομάδες είναι τόσο κοντά στη βαθμολογία, αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τους δύο. Και θα 'ναι κι ένα καλό παιχνίδι.

Αυτά είχα να σας γράψω.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα