Βεζένκοφ: «Επιτέλους αγώνας!»

Γιάννης Ράμμας
Βεζένκοφ: «Επιτέλους αγώνας!»

bet365

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δήλωσε ανυπόμονος για την επιστροφή στη δράση κι ευελπιστεί ο Άρης να επιστρέψει απ' τα Τρίκαλα (25/4, 17:00/novasports 2) και με τη... διακοπή στις νίκες.

Το blog του 20χρονο πάουερ φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εν όψει 24ης αγωνιστικής της Α1:

Καλησπέρα σ' όλους

Καιρό έχουμε να τα πούμε, κάτι λογικό, αφού λίγο έλειψε να κλείσουμε ένα μήνα χωρίς επίσημο παιχνίδι. Οπότε μπορούμε να πούμε... επιτέλους αγώνας!

Προερχόμαστε από ένα μήνα απραξίας σε επίσημο επίπεδο κι είναι πολύ δύσκολο για μία ομάδα να παραμείνει ενεργή. Όμως. κάναμε καλή δουλειά σ' αυτό το διάστημα. Τόσο με τους φιλικούς αγώνες που δώσαμε, όσο και μέσα απ' τις προπονήσεις. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα πέτυχαν το βασικό στόχο τους, που ήταν η παραμονή στην Α1, όμως, δε σταματούν να παλεύουν. Είναι καλή ομάδα μ' επικίνδυνους παίκτες, αρκετοί εκ των οποίων μπορούν να κάνουν ζημιά. Τα Τρίκαλα δεν έχουν να χάσουν τίποτα κι αυτό κάνει έναν αντίπαλο ακόμη πιο επικίνδυνο.

Μέσα στην εβδομάδα αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, όμως, έχουμε δείξει πως, όποτε λείπει κάποιος παίκτης, οι υπόλοιποι μπορούν να καλύψουν το κενό του. Στόχος μας παραμένει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να διεκδικήσουμε τη νίκη, η οποία είναι απαραίτητη, ειδικά τώρα που η σεζόν μπήκε στο πιο κρίσιμο σημείο της. Πρέπει πρώτα απ' όλα να παίξουμε καλή άμυνα και μέσα απ' αυτή να κάνουμε τις σωστές επιλογές στην επίθεση, ώστε να φύγουμε απ' τα Τρίκαλα μ' ένα πολύτιμο διπλό.

Χαιρετισμούς σ' όλους

Αλέξανδρος

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα