Ιβάνοβιτς: «Να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε μεγαλύτερο βήμα»

Ιβάνοβιτς: «Να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε μεγαλύτερο βήμα»
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θεωρεί πως απόψε η ομάδα του είχε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θέλει να δει αν μπορεί να κάνει ακόμα ένα μεγαλύτερο βήμα στα playoffs.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Απόψε πιστεύω ότι παίξαμε πολύ διαφορετικά από τ' άλλα παιχνίδια. Πάνω απ΄ όλα σε νοητικό επίπεδο και στο πόσο πιστεύαμε σε εμάς. Δυσκολευτήκαμε πολύ ν' αντιμετωπίσουμε το τραζίνσιον ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία ομάδα εξαιρετική σε αυτό το είδος παιχνιδιού. Κάναμε ένα βήμα, να δούμε αν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα βήμα πιο μεγάλο».

Για την αντίδραση της ομάδας και τη μείωση της σειράς: «Ενδεχομένως να είναι πολλά στοιχεία, η ομάδα παίζει από την αρχή καλύτερα εντός έδρας. Στο πρώτο ματς παίξαμε άσχημα, στο δεύτερο καλύτερα και συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα».

Για το αν ο Παναθηναϊκός... έπιασε ταβάνι στην φετινή Ευρωλίγκα: «Όχι, ειλικρινά όχι. Πιστεύω ότι μεθαύριο μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και στόχος είναι να κερδίσουμε».