Τζάκσον: «Πάντα δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ»

Τζάκσον: «Πάντα δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ»
Ο Άαρον Τζάκσον αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά θέλει να επιστρέψουν σύντομα με ακόμα μία νίκη στη Μόσχα και να μην... επαναλάβουν τα περσινά.

Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγραψε τις σκέψεις του στο blog του στο euroleague.net πριν από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για το Game 3 των playoffs.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση κι έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας στη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα κι έτσι όμως ξέρουμε πως είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που οι παίκτες παίρνουν πολύ ενέργεια από τον κόσμο τους. Είμαστε στο 2-0, αλλά δεν βλέπουμε το Final Four μέχρι να πάρουμε ακόμα μία νίκη. Την περασμένη χρονιά έπρεπε να γυρίσουμε πίσω στη Μόσχα για το Game 5. Δεν θέλουμε να ισοφαρίσουν τη σειρά και να επιστρέψουμε ξανά με πολύ πίεση. Θέλουμε να πάρουμε μία νίκη στην Αθήνα κι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ελπίζουμε να κερδίσουμε το Game 3.

Η Αθήνα είναι μία εξαιρετική πόλη, αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε γρήγορα στη Μόσχα. Φυσικά, περιμένουμε ένα διαφορετικό Παναθηναϊκό στην έδρα του. Είμαι σίγουρος πως θα παλέψουν πιο σκληρά. Περιμένουμε τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις στην έδρα τους. Είναι σκληρή έδρα, αλλά είναι πάντα ωραίο να παίζεις εκεί. Αυτός ο κόσμος είναι απίστευτος! Είναι ωραίο, αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε. Πάντα είναι ωραίο να παίζεις σε τέτοιες ατμόσφαιρες.

Ο Αντρέι Κιριλένκο ήρθε στα μέσα της σεζόν, είναι πολύ σημαντική προσθήκη τόσο για το ρόστερ, τόσο κι εκτός παρκέ. Αρχίζει και νιώθει άνετα και μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης στην θέση του. Είμαι χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη και δεν πρέπει να παίξω απέναντι του. Ο Μίλος Τεόντοσιτς παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του, είναι απίστευτος θα πρέπει να βγει MVP της φετινής Ευρωλίγκας».