Βετούλας: «Στο τέλος της σεζόν φεύγω!»

Gazzetta team
Βετούλας: «Στο τέλος της σεζόν φεύγω!»

bet365

Ο Απόλλων δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΚΑΟΔ κι ο Νίκος Βετούλας απογοητευμένος ανέφερε πως περιμένει να τελειώσει η χρονιά για ν' αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, κάτι που έχει αποφασίσει πριν από τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο προπονητής του Απόλλωνα ανέφερε: «Συγχαρητήρια στη Δράμα και στον κόουτς Μέξα. Αν εξαιρέσει κανείς τα 2-3 λεπτά που χάναμε με 12 πόντους και προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, στα υπόλοιπα λεπτά δεν είχαμε ενέργεια και δεν πήγαμε στη μπάλα. Συν τα άστοχα σουτ και κάποια λέι απ που χάσαμε, μαζί με την πολύ καλή εμφάνιση της Δράμας, δικαιολογημένα χάσαμε. Η είσοδος στα πλέι οφ απομακρύνεται και όχι τόσο με τα αποτελέσματα, με τα παιχνίδια που χάσαμε, όσο με τον τρόπο που παίζουμε. Θα προσπαθήσουμε για τα επόμενα τρία παιχνίδια να κάνουμε ότι δυνατόν καλύτερο για να τα έχουμε καλά με τους εαυτούς μας.

Πρώτα απ’ όλα φταίει ο προπονητής. Υπομονή τρία παιχνίδια, ώστε να τελειώσει η χρονιά γιατί δεν θέλω να μείνει έτσι, και του χρόνου η ομάδα θα πάρει άλλο προπονητή. Εγώ θα σταματήσω. Θεωρώ ότι έφτασε το τέλος. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που είναι και προπονητές, σήμερα πιστεύω ότι χαίρονται που χάσαμε. Ο κόσμος είναι δικαιολογημένος να χαίρεται, γιατί συνήθως στις μικρές κοινωνίες ο ένας θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου. Αλλά εμείς έχουμε και παράγοντες που είναι προπονητές, τζένεραλ μάνατζερ. Του χρόνου θα τους δοθεί η ευκαιρία να φτιάξουν ομάδα και ελπίζω να κερδίσουν τον τελικό. Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς, τους αρέσει δεν τους αρέσει, εγώ έχω πάει σε δύο τελικούς με τον Απόλλωνα και ο Αργυρόπουλος που βρίζουν. Δυστυχώς έχουμε πάει τελικό. Αν έχει κάτι παραπάνω ο Απόλλωνας να μας το δείξει και να μας το πει. Αυτό αφορά συγκεκριμένους παράγοντες, με ονόματα. Θα τους δοθεί η ευκαιρία να φτιάξουν ομάδες, να πάρουν προπονητές, γιατί σε εμένα δεν μπορούν να επιβάλουν τίποτα. Δεν θα το δεχόμουν και δεν το δέχτηκα. Για τον κόσμο, δικαιολογημένα γιουχάρει όταν χάνουμε. Δικαιολογημένα φταίει ο προπονητής, για να τελειώνουμε. Συνήθως το ξένο μας αρέσει περισσότερο. Κοντός ψαλμός αλληλούια».

Ζητήθηκε από τον Νίκο Βετούλα να αναφέρει ονόματα: «Θα τα πούμε στο τέλος της χρονιάς. Δεν θέλω να βάλω στη διοίκηση άλλα προβλήματα. Θα τα πούμε με ονόματα ποιοι προσπάθησαν και τι προσπάθησαν ή τι τους αρέσει και δεν τους αρέσει. Θεωρώ ότι έξι χρόνια είναι αρκετά και το λέω δημόσια για να μην κάνω πίσω. Ήθελα να το πω μετά τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Βασίλης Λιανός (σ.σ. γενικός αρχηγός) και ο Άγγελος Κάνιστρας (σ.σ. αντιπρόεδρος ΚΑΕ) με απέτρεψαν γιατί ήταν μια μεγάλη γιορτή. Από την προηγούμενη εβδομάδα το είχα αποφασίσει, αλλά το λες δημόσια δεν κάνεις γιατί δεν σε πιάνει το συναισθηματικό κομμάτι...Ο καθένας εδώ έκανε 1-2 παιχνίδια. Όπως είχε πει και ο Μύρτσος: Στα μπουζούκια κάθε μέρα κι αν πας, μπουζούκι δεν ξέρεις. Κάποιοι νομίζουν ότι έμαθαν μπάσκετ. Του χρόνου ας πάνε τελικό. Είναι αυτοί που σου λένε «μπράβο κόουτς, καλή δουλειά» και πίσω σου λένε κάτι άλλο. Τι περιμένεις; Της κολοτούμπας...Πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το είχα αποφασίσει.

Σας λέω ήταν ο κ. Λιανός και ο κ. Κάνιστρας. Μου είπαν ότι δεν θα είναι καλό για την ομάδα να εμφανιστεί. Είπα, στο επόμενο παιχνίδι χάσουμε-κερδίσουμε. Είχε παρθεί η απόφαση. Μη ρωτάτε τον Αργυρόπουλο ποιος φταίει. Ο πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής. Τρία παιχνίδια μείναμε για τα 6-6 ½ χρόνια, θεωρώ ότι πρέπει να κλείσουμε σαν ομάδα. Δεν είναι ούτε τα π εγώ από την Πάτρα και κάπου μπορεί να μην θέλουν να το πουν. Αυτή είναι η αλήθεια και τελειώνει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δηλαδή, αν ήταν ξένος ο προπονητής θα λέγαμε: Φταίει ο προπονητής. Επειδή είμαι εγώ;».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα